Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ποια γυαλιά ηλίου ταιριάζουν ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει είναι η κατάλληλη εποχή να διαλέξεις το πιο σημαντικό αξεσουάρ της εποχής – ένα στυλάτο ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι της καθημερινής σου εμφάνισης ειδικά τώρα που το καλοκαίρι είναι προ των πυλών. Στο άρθρο αυτό θα σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τα γυαλιά που θα αποκτήσετε ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας ώστε να έχετε ένα αρμονικό και όμορφο αποτέλεσμα.

Στρογγυλό πρόσωπο

- Διαφήμιση -

Ray Ban, Wayfarer

Ένα ζευγάρι γυαλιά με ορθογώνιο σκελετό που θα τονίζει το σχήμα του προσώπου σου (όπως για παράδειγμα ένα Wayfarer).

Oβάλ πρόσωπο

GOUV/AU

Όλα σχεδόν τα σχέδια σου πηγαίνουν αλλά πρέπει να προσέξεις τα γυαλιά να είναι σίγουρα τόσο φαρδιά όσο το πιο φαρδύ σημείο του προσώπου σου.

Τετράγωνο πρόσωπο

8000 Eyewear

Προτίμησε οβάλ γυαλιά με επιμήκη σκελετό. Απόφυγε τους ορθογώνιους σκελετούς με κοφτές άκρες διότι θα τονίσετε χωρίς να χρειάζεται το τετράγωνο σχήμα του προσώπου σας.

Ορθογώνιο πρόσωπο

- Διαφήμιση -

Chanel

Ιδανικό είναι ένα οβάλ ζευγάρι γυαλιά ώστε να εξισορροπήσεις και να λειάνεις τις κοφτές γραμμές και τις γωνίες που κυριαρχούν στο πρόσωπό σου. Διάλεξε ένα φαρδύ σκελετό και πρόσεξε το ύψος του να είναι μεγαλύτερο από το φάρδος του.

Kαρδιόσχημο πρόσωπο

Persol

Διάλεξε ένα τετράγωνο σκελετό ο οποίος θα ισορροπήσει ιδανικά τις αναλογίες του προσώπου σου. Απόφυγε τα γυαλιά με φακούς που έχουν σχήμα σα δάκρυ και εκείνα που καλύπτουν τα φρύδια.

Ρομβοειδές πρόσωπο

Prada

Οποιοδήποτε σχέδιο σκελετού σου ταιριάζει αρκεί το ύψος του φακού να είναι μεγαλύτερο από το φάρδος του. Μείνετε μακριά από στρογγυλούς και ορθογώνιους σκελετούς διότι δε θα σας κολακέψουν καθόλου.

Τριγωνικό πρόσωπο

- Διαφήμιση -

Dior Reflected

Προτιμήστε γυαλιά με φακούς που έχουν σχήμα σα δάκρυ ώστε να ισορροπήσετε το σχήμα του προσώπου σας. Επίσης καλή επιλογή είναι ένα ζευγάρι με ορθογώνιους φακούς και κοφτές άκρες.

Πηγή: womantoc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα