Αθενς Ντράιβ-Ιν: Η Αθήνα αποκτά τo πρώτο Drive In σινεμά της

Δεν πέρασαν παρά λίγες μόνο μέρες απ’ όταν γράφαμε «Πάμε σινεμά στο ντράιβ-ιν;» αναζητώντας το παρελθόν των κινηματογράφων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, με αφορμή την επανεμφάνιση παγκοσμίως των drive in ως συνέπεια των επιπτώσεων του Covid-19 στις κινηματογραφικές αίθουσες κι απ΄ότι φαίνεται κάποιοι είχαν την ίδια ιδέα μ΄ εμάς.

Κάποτε θεματική νεωτερικότητα στην Αμερική του 50 και του 60 όταν τα αμάξια ήταν τόσο καινούρια που κανείς δεν ήθελε να βγει από αυτά, τα drive in έχασαν την αίγλη τους με την πάροδο του χρόνου αλλά κράτησαν όλη την νοσταλγική γοητεία του, όντας σπάνιες και ξεχωριστές.

- Διαφήμιση -

Ομόνοια: Αποκαλυπτήρια της νέας πλατείας – Παραδίδεται στο κοινό

Τώρα η απόσταση που επιβάλλεται ανάμεσα στους θεατές κάνει την ιδέα ενός drive in ιδανικές για τις νέες συνθήκες και είναι λογικό να επανακάμπτουν δριμύτερα σε ολόκληρο τον πλανήτη, κρατώντας όλες τις αποστάσεις, αλλά διατηρώντας τα στάνταρ προβολής στα οποία έχει συνηθίσει ο σημερινός θεατής. Κι απ΄ ότι φαίνεται σύντομα (πολύ σύντομα) η Αθήνα θα έχει το δικό της drive in σινεμά.

Μια σελίδα για το Αθενς Ντράιβ-Ιν έκανε την εμφάνισή της σήμερα online με ένα countdown που μετρά αντίστροφα 18 μέρες και ρωτά αν «θέλετε να ζήσετε πρώτοι την εμπειρία του Athens Drive In Cinema;». Και την ίδια στιγμή, μια σελίδα στο facebook συγκεντρώνει ήδη τα πρώτα της likes.

Προς το παρόν δεν ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες εκτός από το προφανές, ότι την 1η Ιουνίου εκτός από θερινό θα μπορείτε να πάτε και σε drive in αλλά θα επανέλθουμε αμέσως μόλις μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα