Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τα ανδρικά παπούτσια που σιχαίνονται οι γυναίκες

Σήμερα θα προσπαθήσω να σου μιλήσω όσο πιο σοβαρά γίνεται. Θα σου πω για ένα από τα θέματα ταμπού που κανείς άνδρας δεν τολμάει να αγγίξει και ξέρω πως θα ταυτιστείς γιατί κι εσύ είσαι ένας από εμάς.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το προσωπικό σου στυλ και τα μικρά λάθη που κάνεις καθημερινά. Μικρά αλλά ταυτόχρονα και τόσο μοιραία ώστε να επιφέρουν την καταστροφή. Όλοι οι άντρες θεωρούμε ως επιτομή του στυλ, ένα μοδάτο κούρεμα, ένα κομψό κοστούμι, ένα ακριβό ρολόι ή στην τελική ένα απλό φουτεράκι που να συνδυάζεται άψογα από ένα σκισμένο τζιν.

- Διαφήμιση -

Αλλά η αλήθεια φίλε άνδρα βρίσκεται εκεί κάτω. Όχι εκεί. Λίγο πιο κάτω. Ναι εκεί, καλά είσαι. Αναφέρομαι φυσικά στα παπούτσια όπου το 99% των ανδρών δεν ασχολείται για κανέναν λόγο μαζί τους. Η συνταγή είναι απλή και το κάνουμε όλοι. Έχουμε ένα ζευγάρι για όλες τις περιστάσεις. Για την βόλτα, τον καφέ με φίλους, το γήπεδο, τα μπουζούκια, το γραφείο. Σε αντίθεση με τις γυναίκες που δίνουν τον απόλυτο σεβασμό στο πατούμενο και παθαίνουν παράκρουση. Και μεταξύ μας, όσον αφορά τη μόδα εκείνες γνωρίζουν καλύτερα το τι πρέπει να κάνουν (εκτός από τις εσπαντρίγιες που θα σου εξηγήσω στην συνέχεια). Την ίδια ώρα λοιπόν όπου η μόδα τρέχει με ταχύτητες φωτός, εμείς συνεχίζουμε να μένουμε προσκολλημένοι στο δικό μας ρυθμό και να προκαλούμε αρνητικές εντυπώσεις. Κι αυτό στο γράφω με κάθε βεβαιότητα. Όχι δεν είναι υπερβολή. Είναι η μεγαλύτερη αλήθεια του σύμπαντος. Η γυναίκα θεωρεί ως βασικό κριτήριο της ανδρικής εξωτερικής εικόνας τα παπούτσια και παρακάτω το Menshouse.gr θα σου αποκαλύψει το τι δεν πρέπει να φοράς για να ξεχωρίσεις:

Λουστρίνι για καφέ

Αν ήθελες κάτι για να εντυπωσιάσεις, κάτι για να κάνεις το κλικ στο πρώτο ραντεβού, συγχαρητήρια απέτυχες. Τι κι αν κοιτάχτηκες στον καθρέφτη σου και πίστεψες πως μοιάζεις με ροκ σταρ, στην πραγματικότητα θυμίζεις τον Φωτάρα από τα Εγκλήματα. Έκανες την χειρότερη επιλογή και σου αξίζει να φας την τέλεια χυλόπιτα. Έβαλες το τζινάκι σου, φόρεσες το λουστρίνι από κάτω και γεμάτος αυτοπεποίθηση μπορείς άνετος να πας να βοσκήσεις τα πρόβατα στο χωριό ή να μαζέψεις ελιές.

Εσπαντρίγια

- Διαφήμιση -

Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ. Ό,τι και να σου πει η γυναίκα, η αδερφή σου ή κάποια φίλη σου να είσαι κάθετος. Μην τολμήσεις και βάλεις το πιο αντιαισθητικό παπούτσι που κυκλοφορεί εκεί έξω. Και θα σου πω τον λόγο. Γιατί πολύ απλά δεν είναι αντρικό υπόδημα. Κανένας άντρας δεν θα έπαιρνε την επιλογή να φορέσει από μόνος του εσπαντρίγιες. Μόνο μια γυναίκα θα τον έπειθε γι’ αυτό το μεγάλο κακό. Αλλά εμένα, να σου πω την αλήθεια μου, δε με πείθουν πως εκείνες γουστάρουν να βλέπουν στο ανδρικό πόδι εσπαντρίγια. Εσένα;

Τα αθλητικά του γυμναστηρίου

Κοίταξε να δεις. Όλοι ξέρουμε ό,τι πας γυμναστήριο. Είσαι τούμπανο, φαίνεται από το στήθος και τους ώμους σου αλλά δεν χρειάζεται να το δούμε και στα παπούτσια σου. Όπως θα βγαίνουν από την παπουτσοθήκη για να πας για crossfit, έτσι ακριβώς θα επιστρέφουν πίσω στην θέση τους χωρίς πολλά πολλά. Εντάξει είμαστε;

Βρόμικα all star

- Διαφήμιση -

Εδώ ξέρω πως θα γίνει μακελειό. Ναι είσαι κάθετος. Ναι δεν βγάζεις  τα βρόμικα σταράκια σου. Αλλά όχι. Ξέχνα τις κλισεδιές του facebook πως τα «το σεξ και τα all star πρέπει να είναι βρόμικα». Μεγάλωσες. Δεν είσαι ο φοιτητής που έτρεχε στις συναυλίες του Ιωαννίδη και του Μάλαμα και έπρεπε απαραιτήτως να έχεις βρόμικα σταράκια. Δεν αποδεικνύουν τίποτα απολύτως. Ούτε ιστορίες για να θυμάσαι, ούτε τα χιλιόμετρα που έκανες. Περνάς στο επόμενο επίπεδο, γίνεσαι άντρας, καθαρίζεις  το πατούμενο γιατί όπως έλεγαν σοφά και οι γιαγιάδες μας «το πόσο καθαρός είναι κάποιος, φαίνεται από τα παπούτσια του»

Του Άγγελου Κωνσταντούλια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα