Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Αστυνομικοί μπέρδεψαν στόκο με ναρκωτικά – Επί 48 ώρες στα κρατητήρια δύο άνδρες

Θέμα στο διεθνές πρακτορείο Associated Press έγινε μία ακόμη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ., που αυτή τη φορά μπέρδεψε τον στόκο με κοκαΐνη!

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τη Δευτέρα το βράδυ δύο αστυνομικοί σε τυχαίο έλεγχο σε όχημα στην περιοχή των Σφαγείων εντόπισαν, βαζάκι με κοκαΐνη, μαζί με μπογιές και οικοδομικά υλικά

- Διαφήμιση -

Παρόλο που ο οδηγός του οχήματος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πρόκειται για στόκο, οι αστυνομικοί δεν τον πίστεψαν και συνέλαβαν και τους δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής που επέβαιναν στο όχημα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Όπως πληροφορούμαστε όμως από το Associated Press, μετά από σχετικό εργαστηριακό έλεγχο όπου αναλύθηκε η σκόνη διαπιστώθηκε ότι η ουσία που κατασχέθηκε από την αστυνομία στην πραγματικότητα ήταν στόκος που είχε κρυσταλλωθεί λόγω της υψηλής θερμοκρασίας μέσα στο αυτοκίνητο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία είχε κρατήσει επί δύο ημέρες τους άνδρες, ενώ οι αρχές κατάσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα, το όχημα και 2.900 ευρώ, ως υποτιθέμενα κέρδη από το λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα