Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Γλυκά Νερά: Ποιος και γιατί έψαχνε να νοικιάσει σπίτι στη Σούδα της Κρήτης

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε για ένα ταξίδι στην Κρήτη για την ενοικίαση ενός σπιτιού σε περιοχή του νησιού.

“Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη και είδε σπίτι για να ενοικιάσει στη Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση” είπε με νόημα.

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με την OnTime, στη Σούδα στις 10 Απριλίου πήγε η Καρολάιν με συνάδελφο του συζύγου της με σκοπό τη μίσθωση μιας οικίας, άγνωστο για ποιους λόγους.

Όλες οι πληροφορίες εξετάζονται με προσοχή…

“Κάτι δεν μου αρέσει στη δουλειά του Μπάμπη…”

Τα σύννεφα στη σχέση του 32χρονου πιλότου με την 20χρονη Καρολάιν είχαν αρχίσει να μαζεύονται από το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», στην εκπομπή LiveNews στο MEGA προκύπτει από μια συγκέντρωση δεδομένων ότι από πέρυσι τον Ιούλιο του 2020 υπήρξε πλήρης ρήξη της Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Μεταξύ άλλων η 20χρονη είχε δηλώσει ότι κάτι δεν της άρεσε στη δουλειά του Μπάμπη, πιθανόν το ωράριό του, αιφνιδιαστικές πτήσεις κ.λ.π

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε και ευρύτερη ενδοοικογενειακή ρήξη, όχι στην οικογένεια της Αλοννήσου, είναι δεδομένο ότι η Καρολάιν δεν ενημέρωνε την οικογένειά της για το τι συνέβαινε στην Αθήνα. Υπάρχει ραγδαία επιδείνωση από τον Γενάρη που φαίνεται να σταματούν εντελώς οι επαφές

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα