Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Ηλιούπολη: Τι αναφέρει στην κατάθεσή της η σερβιτόρα που έσωσε την 19χρονη

Χάρη στη κινητοποίηση της 25χρονης σερβιτόρας που έκρυψε τη 19χρονη, ενημερώνοντας φορείς και αστυνομία, δόθηκε τέλος στην ομηρία της κοπέλας.

Όπως αναφέρει η 25χρονη, την Παρασκευή 9 Ιουλίου εργαζόταν όταν κάποια στιγμή είδε τη 19χρονη με τον άνδρα, να φεύγουν με τη μηχανή. Η ίδια παρατήρησε πως το πρόσωπό της ήταν πρησμένο. Την επόμενη ημέρα ενώ περνούσε από το σπίτι της για τη δουλειά της, είδε ξανά τη 19χρονη και σταμάτησε να της μιλήσει. «Με το που με είδε βούρκωσε και μου έκανε νοήματα ότι δε θέλει να μιλήσει. Εγώ τη ρώτησα αν προχθές ο σύντροφός της την είχε χτυπήσει και εκείνη μου έκανε πάλι νόημα βουρκωμένη ότι δε μπορεί να μιλήσει» ανέφερε η νεαρή σερβιτόρα.

- Διαφήμιση -

Η 19χρονη έφυγε, όμως αργότερα εμφανίστηκε στο καφέ όπου εργαζόταν η 25χρονη, ζητώντας να μιλήσουν. «Εγώ αμέσως βγήκα από το μαγαζί και την πήρα και πήγαμε λίγο παρακάτω να μιλήσουμε και άρχισε να κλαίει και να μου λέει ότι ο σύντροφός της την χτυπάει και ότι τη βάζει να κάνει πράγματα που δεν θέλει και ότι την εκδίδει παρά τη θέλησή της.

Τότε προσπάθησα να την ηρεμήσω γιατί ήταν πολύ φορτισμένη, την αγκάλιασα και την πήρα και πήγαμε στο μαγαζί, όπου της έδωσα νερό και καθίσαμε να μιλήσουμε.» Η 19χρονη περιέγραψε πως ο 39χρονος την κρατούσε παρά τη θέλησή της και πώς κατάφερε να αποδράσει. Ωστόσο, κάποια στιγμή, ενώ τα δύο κορίτσια μιλούσαν, είδαν τον αστυνομικό πάνω στη μηχανή να κάνει βόλτες στην περιοχή. «Τον είδαμε να είναι πάνω στη μηχανή του και να κάνει βόλτες, τότε κατάλαβα ότι αυτός την έψαχνε και της είπα να πάει στο μπάνιο να κρυφτεί, όπως και έκανε. Μετά αυτός πέρασε άλλες δύο φορές, ενώ εκείνη συνέχισε να είναι στην τουαλέτα. Μετά την πήγαμε στην αποθήκη» συμπλήρωσε η νεαρή κοπέλα.Όσο το κορίτσι κρυβόταν, η 25χρονη επικοινώνησε με ανθρώπους και φορείς που την κατηύθυναν και στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, η διηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη ανέφερε χθες πως έχουν επικοινωνήσει μαζί της άλλες τρεις κοπέλες «που έχουν περάσει τα ίδια», γνωστοποιώντας πως έχει πληροφορία ότι απελευθερώθηκε άλλη μία κοπέλα, που ήταν και εκείνη αιχμάλωτη, η οποία φοβάται να μιλήσει.

«Έχουν επικοινωνήσει μαζί μου τρεις κοπέλες που έχουν περάσει τα ίδια στα χέρια του ίδιου ανθρώπου, μία εκ των οποίων μου έχει μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες για άλλους ανθρώπους εκτός από αυτόν», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος της 19χρονης, αναφερόμενη στον αστυνομικό που έχει προφυλακιστεί.

«Θα προσπαθήσω να δώσω στην ανακρίτρια ό,τι στοιχεία έχω για να παρασχεθεί ασφάλεια, γιατί η συνεννόηση που έχω είναι προς τον σκοπό να προσέλθουν στην ανακρίτρια», συμπλήρωσε η κ. Λεγάκη. Οι τρεις κοπέλες δεν έχουν κάνει επίσημες καταγγελίες στις αρχές, σημείωσε, τονίζοντας ότι «κάποια από αυτά τα θύματα είναι ακόμη απολύτως τρομοκρατημένα».

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα