Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

“Θα σκοτώσουμε εμείς τον αλήτη και θα εκδικηθούμε για την Δώρα”

Η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τους κρατούμενους στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η πληροφορία που θέλει να εκτίει την ποινή του στο εν λόγω σωφρονιστικό ίδρυμα τους έχει κάνει έξαλλους και ορκίζονται να μην τον αφήσουν να μείνει ζωντανός.

- Διαφήμιση -

Η αγανάκτηση είναι μεγάλη ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και ο δικηγόρος του κατηγορούμενου παραιτήθηκε από την υπόθεσή του.

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να παραιτηθεί από την υπόθεση, ο κ. Λουκόπουλος αναφέρει πως «ο κατηγορούμενος επέλεξε να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή με τον τρόπο που πίστευε ο ίδιος και δίχως να λάβει καθόλου υπόψη του τη νομική μου συμβουλή».

Την Παρασκευή ο 58χρονος καθ ομολογία δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού αποχώρησε στις 17:30 συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης από τα δικαστήρια, αφού προηγουμένως ανακριτής και εισαγγελέας τον είχαν προφυλακίσει. Η αστυνομία είχε στήσει μια πρωτοφανή επιχείρηση για να τον φυγαδεύσει από τα δικαστήρια.

 

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα