Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

Θεσσαλονίκη: «Καλό ταξίδι πανέμορφή μου. Σε λατρεύω άγγελέ μου»

Η είδηση του θανάτου της 21χρονης φοιτήτριας συγκλόνισε το πανελλήνιο και σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια της. Συγκινεί το μήνυμα που άφησε σε κάρτα η μητέρα της 21χρονης και μαζί με λίγα λουλούδια τοποθέτησε στο σημείο που περπάτησε για τελευταία φορά το κορίτσι της. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Καλό ταξίδι πανέμορφη μου στα πέρατα του σύμπαντος. Σε λατρεύω άγγελε μου. Η πιο περήφανη μαμά του κόσμου».

- Διαφήμιση -

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το βράδυ αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία λήψης των οργάνων της 21χρονης φοιτήτριας.

Κόρινθος: Η 18χρονη είχε χάσει τον κολλητό της σε τροχαίο

Η οικογένεια του άτυχου κοριτσιού που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής, είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων του παιδιού της και να χαρίσει ζωή σε συνανθρώπους της μέσα από τον χαμό της.

Σύμφωνα με πηγές αναμένονται ειδικά κλιμάκια από το νοσοκομείο Ωνάσειο και το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, ενώ οι κερατοειδείς θα παραμείνουν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου διενεργούνται μεταμοσχεύσεις κερατοειδούς.

Ήδη έχουν γίνει οι απαιτούμενες εξετάσεις προ της λήψης μοσχευμάτων, οπότε και θα προχωρήσει η φάση της λήψης. Αναμένεται να ακολουθήσει και άλλη διαδικασία εξετάσεων, όπως είθισται, μετά τη λήψη, ώστε να κριθεί ποια όργανα είναι τελικά κατάλληλα προς μεταμόσχευση ώστε να γίνουν οι επεμβάσεις στους συμβατούς λήπτες.

- Διαφήμιση -

Η κηδεία του άτυχου κοριτσιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στην Κρήτη.

Πηγή: Newsit.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα