Κλείνουν τον Φεβρουάριο οι μπάρες του μετρό

Στο ζήτημα των κυκλωμάτων των πλαστών εισιτηρίων στα ΜΜΜαναφέρθηκε ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ο ΟΑΣΑ τα προηγούμενα χρόνια έχανε 65-70 εκατ. ευρώ από τα πλαστά εισιτήρια».

Μέσα στον Φεβρουάριο θα κλείσουν οι μπάρες του μετρό

- Διαφήμιση -

Mέσα στον Φεβρουάριο θα κλείσουν οι μπάρες στα μέσα μεταφοράς διαβεβαίωσε ακόμη ο Χρήστος Σπίρτζης, εκτιμώντας ότι και τα τελευταία εμπόδια που υπάρχουν θα έχουν ξεπεραστεί μέχρι τότε.

Το ζήτημα των διοδίων

Σχετικά με το ζήτημα των διοδίων σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανοδήλωσε ότι δεν θα μπουν, διευκρινίζοντας ότι «εκεί που προβλεπόταν από τις συμβάσεις του 2006 να γίνουν σταθμοί διοδίων και δεν έχουν γίνει, αυτά τα έξοδα πληρώνονται από το Δημόσιο».

«Ένα μεγάλο μέρος του ”δεν πληρώνω” δεν ήταν λάθος»

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στο κίνημα «Δεν πληρώνω», ο κ. Σπίρτζης υποστήριξε ότι «ένα μεγάλο μέρος του ”δεν πληρώνω” δεν ήταν λάθος, γιατί δεν υπήρχε ένα δίκαιο σύστημα τιμολόγησης και δεν υπάρχει ακόμα στις συμβάσεις».

«Πριν το δεν πληρώνω υπήρχε το κίνημα του πληρώνω πολλά περισσότερα, και αυτό αφορούσε το κόστος των έργων», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μεταφορών.

- Διαφήμιση -

Πηγή: Altsantiri.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα