Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022

Ντοκουμέντο: Οι μώλωπες στο σώμα της Γεωργίας μετά τον βιασμό

Στο «φως» ήρθαν οι φωτογραφίες με τους μώλωπες στο σώμα της 24χρονης Γεωργίας, η οποία βρήκε το θάρρος να μιλήσει για τον εφιάλτη του ομαδικού βιασμού που έζησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από γόνους πλούσιων επιχειρηματιών, στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέντευξή που έδωσε η νεαρή κοπέλα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, περιέγραψε όχι μόνο τη φρίκη που έζησε από την κακοποίησή της ενώ της είχε χορηγηθεί χάπι βιασμού όπως καταγγέλλει, αλλά τις κινήσεις που έκανε απευθυνόμενη στις αρχές, μετά το αποτρόπαιο περιστατικό.

- Διαφήμιση -

Η Γεωργία Μπίκα στο πλευρό της οποίας έχει ταχθεί τεράστιο κύμα πολιτών που την επικροτεί για την θαρραλέα της στάση, παρά τις απειλές που έχει δεχτεί για να μη μιλήσει, διευκρίνισε ότι αφού ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι έχει κακοποιηθεί, είδε στο σώμα τις περίεργες μελανιές τις οποίες δεν είχε το προηγούμενο βράδυ. Η κοπέλα την επόμενη μέρα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει στους αστυνομικούς όλα όσα θυμόταν, καταγγέλοντας ότι έπεσε θύμα βιασμού. Ζαλισμένη ακόμα από την φαρμακευτική ουσία που της είχε χορηγηθεί περιέγραψε όσα θυμόταν. Η κατάθεσή της στους αστυνομικούς έγινε την 1η Ιανουαρίου 2022, ωστόσο εισαγγελέας και ανακριτής την κάλεσαν για να καταθέσει μετά από 13 ολόκληρες ημέρες.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε το zougla.gr:

molopes1molopes3molopes4molopes5

Στην Ελβετία τα δείγματα

Τα πρώτα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις , στις οποίες υπεβλήθη η 24χρονη, δείχνουν μια ουσία που προκαλεί επηρεάζουν το νευρικό σύστημα και μπορούν να οδηγούν μέχρι και σε νάρκωση. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένονται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της Ιατροδικαστής Υπηρεσίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης δείγματα που ελήφθησαν, θα αποσταλούν σε εργαστήριο της Ελβετίας, το οποίο διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό για την ανίχνευση συγκεκριμένων ναρκωτικών ουσιών. Από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα εξαρτηθεί η περαιτέρω ποινική μεταχείριση των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση και τυχόν αναβάθμιση της κατηγορίας.

Πηγή: Newsbreak.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα