Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Ο Παναγιωτόπουλος ανέβασε βίντεο με οικογενειακή του φίλη μετά την πρώτη καταγγελία

Μάλιστα, η νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αφορά σε βίντεο και φωτογραφίες μιας νεαρής κοπέλας που διέρρευσαν από τον παρουσιαστή μετά την αρχική καταγγελία σε βάρος του από την πρώην σύντροφό του!

Ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ότι η νέα καταγγελία είναι πάρα πολύ σοβαρή και πως η νεαρή κοπέλα που καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο είναι οικογενειακή του φίλη!

- Διαφήμιση -

Ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία χθες (20.12.2021) το βράδυ με τη νεαρή κοπέλα που είδε σε πολλά πορνογραφικά sites ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες της ίδιας με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Ήταν μία νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε…», είπε ο Απόστολος Λύτρας, περιγράφοντας την επικοινωνία του με ακόμη ένα θύμα του.

Παράλληλα, ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε και στις άλλες δυο καταγγελίες που έχουν δει το φως. Η μια αφορά σε πανελίστα (δεν θέλησε να τον χαρακτηρίσει δημοσιογράφο), ο οποίος είχε σχέση με μια κοπέλα και όταν χώρισαν έδειξε προσωπικά τους βίντεο στον νέο σύντροφό της.

Η άλλη καταγγελία αφορά σε γυναίκα, μέλος πολιτικού κόμματος, ο πρώην σύντροφος της οποίας έστειλε ροζ βίντεο τόσο στο κόμμα όσο και στο πανεπιστήμιο όπου φοιτούσε και μια τρίτη αφορά σε μοντέλο σε τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, ο πρώην σύντροφος του οποίου έκανε φωτογραφίες της μοντάζ και τις ανέβασε σε πορνογραφικά site.

Πηγή: newsit.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα