Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Πέθανε ο Θεόφιλος Σεχίδης

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο 46χρονος ισοβίτης Θεόφιλος Σεχίδης

Ο γνωστός και ως μακελάρης της Θάσου, που τον Αύγουστο του 1996 σε ηλικία 24 ετών σκότωσε και τεμάχισε όλη την οικογάνειά του, εντοπίστηκε σήμερα νωρις το πρωί νεκρός στα λουτρά του ψυχιατρείου κρατουμένων του Κορυδαλλού, την ώρα του μπάνιου, από συγκρατούμενούς του.

- Διαφήμιση -

Ο Σεχίδης συνελήφθη στις 8 Αυγούστου του 1996 γιατί δολοφόνησε και στη συνέχεια τεμάχισε μέλη της οικογένειάς του (τον πατέρα, τη μητέρα, τον θείο του, την αδερφή του και τη γιαγιά του) καθώς πίστευε ότι είχαν συνωμοτήσει εναντίον του για να τον σκοτώσουν.

Το 2017 και μετά από 21 χρόνια εγκλεισμού του είχε υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης με βάση το νόμο Παρασκευόπουλου, η οποία όμως είχε απορριφθεί.

Τα τελευταία χρόνια ο άνθρωπος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα με το πόσο ήρεμος έδειχνε μετά τα εγκλήματά του, είχε παχύνει υπερβολικά, λένε πληροφορίες από τις φυλακές Κορυδαλλού. Επίσης κάπνιζε μανιωδώς και προαυλιζόταν ελάχιστα, με αποτέλεσμα οι γιατροί της ψυχιατρικής πτέρυγας να ελέγχουν συχνά την κατάστασή του.

Η ψυχρότητά του, τόσο κατά την διάρκεια τέλεσης του πενταπολού φονικού, όσο και κατά την αναπαράσταση, είχε σοκάρει ακόμα και τους αστυνομικούς. Αφού αποκεφάλισε πατέρα, μητέρα, αδερφή, γιαγιά και θείο, τους τεμάχισε ακούγοντας Τσαϊκόφσκι και έβαλε τους εγκεφάλους τους στο ψυγείο για να τους μελετήσει.

«Δύο-τρεις εγκεφάλους τους έβγαλα και τους έβαλα στο ψυγείο. Είχα κάποιες ψυχιατρικές και ιατρικές γνώσεις και ήθελα να εξετάσω την ανατομία του ανθρώπινου εγκεφάλου. Αυτό είναι όλο. Δεν μετάνιωσα για τίποτα, καλά έκανα. Το ένα κεφάλι ήδη είχε σπάσει, τα μυαλά είχαν βγει, οπότε γιατί να μην τα βάλω στο ψυγείο;», είχε πει τότε στους εμβρόντητους αστυνομικούς.

sexidis-theofilos-ena
- Διαφήμιση -
sexidis-theofilos-tria
sexidis-theofilos-dyo
sexidis-theofilos-eksi
sexidis-theofilos-okto
sexidis-theofilos-epta
sexidis-theofilos-ennia
- Διαφήμιση -
sexidis-theofilos-tessera

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα