Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό το πρόσωπο-«κλειδί» θα πάει σήμερα στο πρώτο της επισκεπτήριο

Με τις δραματικές εξελίξεις να «τρέχουν» στην υπόθεση των περίεργων θανάτων των τριών παιδιών της Πάτρας, και την κατηγορούμενη μητέρα για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της συνεχώς μέσα από τις συνεντεύξεις που δίνει να φάσκει και να αντιφάσκει, ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα η οποία αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω των αναμενόμενων εξελίξεων.

Το πρώτο επισκεπτήριο

Ημέρα επισκεπτηρίου σήμερα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Δεν αναμένεται να την επισκεφτεί ο Μάνος Δασκαλάκης, καθώς από τη σύλληψή της είχε πει ότι δεν επιθυμεί να την δει. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να δει η 33χρονη είτε τη μητέρα της είτε την αδερφή της. Μπορεί να πάνε και οι δύο. Η συνάντησή τους θα γίνει σε διαφορετικό ωράριο από τις άλλες κρατούμενες, για να μην υπάρξει ένταση.

- Διαφήμιση -

Η μητέρα της εκτός από χρήματα και προσωπικά της αντικείμενα, αναμένεται να τις «πάει» και τις πολυπόθητες πληροφορίες που έχει ζητήσει η Ρούλα για τον Μάνο Δασκαλάκη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η 33χρονη ζήτησε από τη μητέρα της να μάθει τι γίνεται με τον Μάνο, την προσωπική του ζωή, τη γυναίκα που είναι μαζί του, αλλά και τι έχει σκοπό να κάνει στο εγγύς μέλλον.

Την ίδια ώρα, οι ηλεκτρονικές συσκευές της Ρούλας Πισπιρίγκου άρχισαν να «μιλούν», με αποτέλεσμα η 33χρονη να βρεθεί μπροστά σε έναν κυκεώνα αποκαλύψεων μέσα στον οποίο δεν μπορούσε πλέον να λέει ψέμματα. Η κατηγορούμενη παραδέχτηκε πως έψαξε για θανατηφόρες ουσίες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, για τον οποίο κατηγορείται. Ωστόσο, επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με την κεταμίνη και ότι η ουσία αυτή υπήρχε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η κόρη της.

«Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά- σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης. Εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η έρευνα της Αστυνομίας έδειξε ότι από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι τις 30 Μαρτίου έκανε συνολικά 27 αναζητήσεις στο Google για ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο. Η έρευνα επικεντρώθηκε σε αναζήτηση που έγινε στις 17 Ιανουαρίου, 12 ημέρες πριν τον θάνατο της 9χρονης, όταν η κατηγορούμενη επισκέφτηκε ιστοσελίδα για αναισθητικά φάρμακα, όπου μεταξύ άλλων υπήρχε αναφορά στον όρο κεταμίνη.

Πηγή: Newsbreak.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα