Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Να πεθάνεις, να σαπίσεις στη φυλακή»

Κάτω από πρωτοφανή μέτρα προστασίας και απέναντι σε ένα οργισμένο πλήθος, η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για να περάσει το κατώφλι της 18ης Τακτικής Ανακρίτριας. Για τη μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια, επιστρατεύτηκαν άνδρες της ΟΠΚΕ και περισσότερα από επτά οχήματα και δυο μηχανές της ΕΛ.ΑΣ., ενώ η πορεία της αυτοκινητοπομπής ήταν ταχύτατη.

Οι φόβοι των Αρχών επιβεβαιώθηκαν, καθώς στην Ευελπίδων είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί άνθρωποι που στη θέα της 33χρονης κατηγορούμενης ξέσπασαν την οργή τους. «Θάνατος», «να σαπίσεις στη φυλακή», «να πεθάνεις» και «ψόφα» ήταν μερικά μόνο από όσα ακούστηκαν σε βάρος της… Οι κατάρες και οι ύβρεις συνεχίστηκαν για όσο διάστημα χρειάστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου να διανύσει πεζή στον χώρο.

- Διαφήμιση -

Αξίζει να σημειωθεί πως η κατηγορούμενη φορούσε ξανά το ίδιο μαύρο μπουφάν, μάσκα αλλά και αλεξίσφαιρο γιλέκο. Την 33χρονη συνόδευαν άνδρες της ΟΠΚΕ, πάνοπλοι και προστατευμένοι ακόμα και με κράνη, ενώ στον χώρο υπήρχαν και δυνάμεις των ΜΑΤ για παν ενδεχόμενο.

Το ενδιαφέρον τόσο του Τύπου όσο και απλών πολιτών ήταν τεράστιο, με αποτέλεσμα έναν πρωτοφανή συνωστισμό. Ενδεικτικό είναι πως υπήρξε λιποθυμικό επεισόδιο ενός εκ των κάμεραμαν που ήταν στον χώρο, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα