Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

Σεπόλια: Αυτούς τους δύο ψάχνουν οι αστυνομικοί για τον βιασμό

Στη δεύτερη σύλληψη σήμερα (3.11.2022) για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό προχώρησαν αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ., λίγες ώρες μετά τα 4 νέα εντάλματα που εκδόθηκαν μετά την κατάθεση του κοριτσιού και την αναγνώριση των βιαστών της από φωτογραφίες.

- Διαφήμιση -

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα έγινε η πρώτη σύλληψη και εντός λίγο ωρών αναμένονται οι εντοπισμοί και συλλήψεις και των άλλων δύο που αναγνώρισε η 12χρονη από τις φωτογραφίες. Τώρα, για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνόσυνελήφθη ένας 39χρονος σεκιουριτάςπατέρας 9χρονου παιδιού, στο Μαρούσι.

Σεπόλια: Βροχή συλλήψεων για την υπόθεση της ανήλικης

Όσον αφορά την πρώτη σύλληψη, πρόκειται για έναν 35χρονο κάτοικο δυτικών προαστίων που δεν εργάζεται και δηλώνει εισοδηματίας. Τα υπόλοιπα δύο εντάλματα αφορούν έναν ηλεκτρολόγο και έναν υπεύθυνο καταστήματος, με τις ηλικίες τους να κυμαίνονται από 35 έως 55 ετών.

Ο νέος γύρος συλλήψεων για την υπόθεση ξεκίνησε μετά την κατάθεση που έδωσε το ανήλικο κορίτσι πριν από λίγες ημέρες, όπου φέρεται να αναγνώρισε αυτά τα 4 άτομα που την κακοποίησαν σεξουαλικά μετά αμοιβής.

Σεπόλια: Τι λέει ο δημοσιογράφος που μίλησε με τη 12χρονη στο Blindchat

- Διαφήμιση -

Έτσι, ο συνολικός αριθμός των κατηγορουμένων για την υπόθεση ανέρχεται σε 10. Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής που είναι κακούργημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Πηγή: Newsit.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα