Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Σεπόλια: Έρχεται σύλληψη γνωστού προσώπου για τον βιασμό

Νέες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες σε ό,τι αφορά την υπόθεση εκπόρνευσης και βιασμών της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών έχει μπει ένα πρόσωπο ευρέως γνωστό.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται ενώ σύμφωνα με την τηλεόραση του Open πληροφορίες γίνονται ακόμη και ανακτήσεις διαγραμμένων μηνυμάτων, προκειμένου να έρθουν όλα στο φως και να συλληφθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

- Διαφήμιση -

Σεπόλια: 19 οι προφυλακισμένοι για τους βιασμούς της 12χρονης

«Αναμένεται να γίνουν ακόμα δύο συλλήψεις, η μία μάλιστα θα είναι καραμπινάτη και θα προκαλέσει αίσθηση. Πρόκειται, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, για δημόσιο πρόσωπο. Το παιδί έχει “ξεκλειδώσει” και δίνει συνεχώς νέα στοιχεία», δήλωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην τηλεόραση του Open.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας κάνουν φύλλο και φτερό τα πάντα, ενώ ανακτούν ακόμη και διαγραμμένα αρχεία. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και αν κάποιος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του, οι Αρχές μπορούν να τα ανακτήσουν και δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να υπάρξουν νέες κλήσεις στη ΓΑΔΑ.

Πηγή: Newsbomb.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα