Παρασκευή, 23 Ιουλίου, 2021

Στους δρόμους οι αντιεμβολιαστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν σήμερα, Τετάρτη, σε Ομόνοια, Σύνταγμα και άλλες πόλεις της Ελλάδας, προκειμένου διαμαρτυρηθούν για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, καθώς και τα μέτρα για την υποχρεωτικότητά τους.

Οι αρνητές των εμβολίων κατά του κορονοϊού κρατούσαν πανό με συνθήματα κατά του εμβολιασμού και του κορωνοϊού, ελληνικές σημαίες, αλλά και σταυρούς.

- Διαφήμιση -

«Η μετάλλαξη των Ελλήνων λέγεται ενότητα», «Οχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό», έγραφαν κάποια πανό, ενώ ένα άλλο έκανε λόγο για «ναζιστικά εμβόλια και τσιπάκια».

Σε μια περίοδο όπου τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία και το 4ο κύμα βρίσκεται προ των πυλών της χώρας, οι συγκεντρωμένοι στην πλατεία Συντάγματος διαδήλωναν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, του διαχωρισμού και των μέτρων για την πανδημία.

Φυσικά, στις εν λόγω συγκεντρώσεις τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του φονικού ιού… πήγαν περίπατο, αφού όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες λίγοι είναι αυτοί που φορούν μάσκες και εννοείται δεν υπάρχουν αποστάσεις…

Δείτε εικόνες από τις συγκεντρώσεις:

                

Πορεία αντιεμβολιαστών και στη Θεσσαλονίκη

Πορεία αντιεμβολιαστών σημειώθηκε και στη Θεσσαλονίκη, με τους συμμετέχοντες να δίνουν ραντεβού στον Λευκό Πύργο.

Σε ένα από τα πανό έγραφαν: «Ελευθερία. Οχι στους διαχωρισμούς, στους εκβιασμούς, στην τρομοκρατία». Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αριθμός των συμμετεχόντων στην πορεία αγγίζει τις 12.000.  

- Διαφήμιση -

Σε δήλωσή του, ο Μιχάλης Πατσίκας, μέλος Εθνικού Συμβουλίου Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» τόνισε ότι θα πρέπει να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και πως ο διαχωρισμός για τα εμβόλια είναι φασισμός.

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα