Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2024

Άλκης Καμπανός: Οι γονείς του συναντήθηκαν με τους γονείς της Έμμας

Οι γονείς ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά. Οι απώλειες των παιδιών τους, ήταν άδικες, πρόωρες και αναπάντεχες. Η Έμμα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη και σκοτώθηκε, ενώ ο Άλκης Καμπανός, βρέθηκε στο στόχαστρο χούλιγκαν που δεν τον ήξεραν, αλλά εκείνη τη νύχτα, βγήκαν αποφασισμένοι να σκοτώσουν. Τα είπαν από κοντά οι γονείς και μάλιστα η μητέρα και ο πατριός της Έμμας, μπήκαν στη δικαστική αίθουσα σε ένδειξη συμπαράστασης.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από τη δικαστική αίθουσα όπου διεξάγεται η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, καθώς οι γονείς του 19χρονου συναντήθηκαν με τη μητέρα και τον πατριό της 21χρονης Έμμας, της Χανιώτισσας που, τον περασμένο Νοέμβριο, σκοτώθηκε μετά την παράσυρση από αυτοκίνητο, στην περιοχή της Καμάρας.

- Διαφήμιση -

Ως ένδειξη συμπαράστασης η μητέρα και ο πατριός της 21χρονης βρέθηκαν μέσα στο δικαστήριο και παρακολούθησαν για λίγη ώρα την ακροαματική διαδικασία με την εξέταση του μάρτυρα αστυνομικού.

Οι γονείς του Άλκη τους ευχαρίστησαν για την κίνησή τους και τη δύναμη που τους δίνουν, ενώ λίγο αργότερα η μητέρα και ο πατριός της 21χρονης αποχώρησαν από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Μητέρα της Έμμας: «Πήρε μια καρδιά λιονταρίσια, από ατόφιο χρυσάφι»

Οι γονείς της Έμμας ταξίδεψαν από την Κρήτη στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και μάλιστα βρέθηκαν στο σημείο όπου σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο. Σημειώνεται ότι η άτυχη φοιτήτρια, τον περασμένο Νοέμβριο, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Παπαγεωργίου, όμως, δυστυχώς, μια εβδομάδα μετά άφησε την τελευταία της πνοή, με τους γονείς να δωρίζουν τα όργανά της σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

- Διαφήμιση -

Για 8η μέρα συνεχίζεται, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, η δίκη των 12 κατηγορούμενων για τη δολοφονία του ‘Αλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, κατά την άγρια οπαδική επίθεση, στην περιοχή της Χαριλάου, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022.

Στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβει για 3η συνεχή συνεδρίαση ο αστυνομικός του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η εξέταση του οποίου διεκόπη στο στάδιο των ερωτήσεων από τους συνηγόρους υπεράσπισης. Πρόκειται για βασικό μάρτυρα τού κατηγορητηρίου, καθώς η υπηρεσία του διενήργησε τις έρευνες για τη σύλληψη των 12 εμπλεκόμενων προσώπων.

Στη συνέχεια, είναι προγραμματισμένο να καταθέσει οδηγός αυτοκινήτου που βρισκόταν σε μικρή απόσταση από τον τόπο τέλεσης του εγκλήματος. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας διερχόταν από το σημείο και το όχημά του βρέθηκε πίσω από τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα των κατηγορουμένων.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ξεχώρισε το ξέσπασμα του Αριστείδη Καμπανού, πατέρα του ‘Αλκη, που παρακολουθώντας την εξέταση του μάρτυρα αστυνομικού από τους συνηγόρους υπεράσπισης φώναξε τα τελευταία λόγια του γιου του – «Μη με χτυπάτε άλλο» – αποχωρώντας από το ακροατήριο. Είχε προηγηθεί η προβολή τεσσάρων βίντεο από το σημείο της φονικής επίθεσης.

Πηγή: Newsit.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα