Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη βασική ύποπτη – Βρέθηκαν περούκα και τηλεκάρτα

Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 35χρονης Ελληνίδας, η οποία θεωρείται η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα και η υπόθεση βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίασή της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020».

- Διαφήμιση -

Η βασική ύποπτη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε μια τηλεκάρτα – με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί – καθώς και μια περούκα, είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία στην οποία εργάζεται φέρεται να έχει συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη.

Ρεπορτάζ στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα, αναφέρει ότι η 35χρονη είναι κοντοχωριανή της 34χρονης, ενώ κατά καιρούς την παρενοχλούσε, συνήθως με άκομψο τρόπο.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη. Εντοπίστηκε στην περιοχή του Ζωγράφου και μέχρι στιγμής δεν έχει παραδεχτεί εμπλοκή της στην υπόθεση.

Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέτει 35χρονη που θεωρείται η βασική ύποπτος

Αυτή την ώρα διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης, ενώ είναι πιθανόν να προσαχθεί σήμερα ακόμη μια γυναίκα για την ίδια υπόθεση.

- Διαφήμιση -

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο αρχικό στάδιο της έρευνας η εν λόγω γυναίκα δεν αξιολογήθηκε ως έπρεπε, λόγω ανεπάρκειας στοιχείων. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της έρευνας προέκυψαν νέα στοιχεία εις βάρος της και ο εντοπισμός της ήταν ζήτημα ωρών για την ΕΛ.ΑΣ.

Οι Αρχές προσπαθούν να «θωρακίσουν» τη δικογραφία της υπόθεσης με αποδεικτικά στοιχεία, καθώς η δράστιδα έχει φροντίσει να καλύψει τα περισσότερα ίχνη της.

Η επίθεση

Η επίθεση σημειώθηκε στις 20 Μαΐου, όταν η 24χρονη πήγαινε στη δουλειά της, στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα. Η δράστις την περίμενε έξω από την εργασία της όταν την αντίκρισε τής έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο, προκαλώντας της σοβαρές βλάβες και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Οι συνάδελφοι της 34χρονης τη μετάφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η κατάσταση της χαρακτηρίστηκε από την πρώτη στιγμή αρκετά σοβαρή.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα