Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2024

Οδηγός λεωφορείου άνοιξε την ράμπα για να μπει ΑμεΑ και αποθεώθηκε

Είναι από τις εικόνες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που κανονικά θα έπρεπε να τις θεωρούμε αυτονόητες και να μην προκαλούν εντύπωση. Το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media αποδεικνύει ότι υπάρχει ίχνος ανθρωπιάς. Πρωταγωνιστές ένας οδηγός λεωφορείου και ο Βαγγέλης που είναι ΑμεΑ.

Ο οδηγός του λεωφορείου «446» έπραξε το αυτονόητο. Κατέβηκε από την θέση του και ενώ το λεωφορείο ήταν σταθμευμένο στην αφετηρία και κατέβασε την ειδική μπάρα προκειμένου να επιβιβαστεί ΑμεΑ με το αμαξίδιό του.

- Διαφήμιση -

«Ο οδηγός του 446 στην αφετηρία του Αμαρουσίου επιβιβάζει όπως είναι υποχρεωμένοι οι οδηγοί, τον ανάπηρο Βαγγέλη… Μην είσαι τόσο σκ@τοψυχο καθίκι και δεν κατεβάζεις την ράμπα, αφήνοντας τους σε γολγοθά μετακίνησης...», έγραψε ο χρήστης του TikTok που ανέβασε το βίντεο.

@pp_paranoia @capcut ♬ πρωτότυπος ήχος – @pp_paranoia

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο «έπεσαν βροχή», με τους χρήστες να αποθεώνουν τον οδηγό. «Υπάρχει ανθρωπιά», «Μπράβο, τα σέβη μας στον οδηγό», «Πρώτη φορά το έχω δει υποκλίνομαι στον άνθρωπο οδηγό και λέω ότι όλα τα δάκτυλα δεν είναι ίδια…», «Χειροκροτούμε τα αυτονόητα, μπράβο του πάντως», ανέφεραν μερικά από αυτά.

Πηγή: Gazzettaplus.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα