Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2024

Σεπόλια: Ξεφτίλα με την “οικονομική βοήθεια” που λαμβάνει η 12χρονη

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης που κακοποιήθηκε από τον 53χρονο Ηλία Μίχο στα Σεπόλια, Ασπασία Ταραχοπουλου.

Η ίδια ανέφερε ότι βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης για το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε η 37χρονη μητέρα.

- Διαφήμιση -

Ο Μίχος μετά την καταγγελία «βομβάρδιζε» με μηνύματα τον Πατούλη

«Την Παρασκευή συζητήθηκε η αίτηση της μητέρας για την αποφυλάκιση της στο συμβούλιο και αναμένουμε απόφαση. Συνήθως αυτές οι αποφάσεις δεν έχουν σύνηθες χρονικό διάστημα που εκδίδονται ωστόσο οι δικαστές υποσχέθηκαν ότι θα εκδώσουν την απόφαση γρήγορα και χαρακτηριστικά είπαν “αρχές της εβδομάδας”», ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης που κακοποιήθηκε από τον 53χρονο στον Κολωνό, Ασπασία Ταραχοπουλου.

Η δικηγόρος μιλώντας στην τηλεόραση του Star ανέφερε ότι το παιδί δεν δέχεται κατ’ οίκον διδασκαλία καθώς έχει γίνει αίτηση από την οικογένεια αλλά δεν έχει δοθεί απάντηση.

Όσον αφορά την οικονομική βοήθεια που λαμβάνει η ανήλικη είπε: «Η οικονομική βοήθεια που δέχεται η οικογένεια που έχει το παιδί είναι: δύο πακέτα μακαρόνια, δύο πακέτα φρυγανιές και δύο γάλατα, αν αυτά θεωρούνται στήριξη και κοινωνική μέριμνα από το κράτος εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά».

- Διαφήμιση -

«Το παιδί έχει ξεκινήσει να πηγαίνει σε ψυχολόγο 50 χιλιόμετρα μακριά από εκεί που μένει και πηγαίνει μια φορά τη βδομάδα. Όλο αυτό έχει ένα κόστος και δεν υπάρχει καμία βοήθεια», πρόσθεσε.

«Ο πατέρας των παιδιών έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα και από την μητέρα και από τον πατέρα. Η εντολή της κυρίας Εισαγγελέως είναι ο πατέρας να βλέπει τα παιδιά με την παρουσία πάντα ενήλικα. Υπάρχει υπόσχεση ότι θα βρεθεί εργασία και για τον πατέρα» κατέληξε.

Πηγή: Newsbomb.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα