Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Σοκάρει το νέο βίντεο με τον ξυλοδαρμό της 30χρονης από τον Αιγύπτιο

Προφυλακιστέος παραμένει ο Αιγύπτιος που απήγαγε και στη συνέχεια ξυλοκόπησε άγρια την 30χρονη πρώην σύντροφό του στον στον Αγιο Παντελήμονα, ενώ μάλιστα μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση τις εικόνες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και απειλούσε να τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα με φιάλη υγραερίου.

Η 30χρονη με καταγωγή από τη Βουλγαρία, στην κατάθεσή της στις Αρχές, αποκάλυψε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού από τον 34χρονο, ενώ μάλιστα, όπως είπε, ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι στο παρελθόν είχε χτυπήσει και μια άλλη γυναίκα η οποία τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

- Διαφήμιση -

evelpidwn3

Όπως ανέφερε η 30χρονη, φοβόταν να απευθυνθεί στις Αρχές για την κακοποίηση που είχε υποστεί όλο αυτό το διάστημα, γιατί ο ίδιος την απειλούσε. Ωστόσο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, τα πράγματα ξέφυγαν: «Φοβάμαι πολύ για την ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Είχε χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με 2 παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της» δήλωσε η 30χρονη στους δημοσιογράφους.

Η 30χρονη κατέθεσε στον ανακριτή λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του Αιγύπτιου, ενώ εξέφρασε τον φόβο της ότι σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος, θα την αναζητήσει για να της κάνει κακό.

Από πλευράς του, ο δικηγόρος της Κωνσταντίνος Γώγος, εξέφρασε κι εκείνος την ανησυχία του για την σωματική ακεραιότητα της 30χρονης: «Ευελπιστούμε ότι αύριο θα προφυλακιστεί. Η εντολέας μου ανησυχεί πολύ για το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Σε περίπτωση που δεν προφυλακιστεί, ανησυχώ κι εγώ πώς θα καταφέρει να επιβιώσει, εάν θα πρέπει να είναι κυνηγημένη για το υπόλοιπο της ζωής της», σημείωσε ο κ. Γώγος.

- Διαφήμιση -

Ο 34χρονος δράστης έγινε έξαλλος όταν όταν η πρώην σύντροφός του αρνήθηκε να τον συνοδεύσει σε σπίτι φίλων, τα Χριστούγεννα, με την ίδια να του εκφράζει την επιθυμία της να μείνει μακριά του. Ο ίδιος μάλιστα θεώρησε ότι η 30χρονη είχε άλλο δεσμό και πήγε απροειδοποίητα στο σπίτι της το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς.

Τότε εκείνος, αφού την έβρισε με χυδαίο τρόπο, της είπε χαρακτηριστικά: «Κ@ρι@λ@α, π@@τ@ν@, τώρα θα δεις ποιος είναι άντρας» και στη συνέχεια αφού πάτησε το κουμπί για live μετάδοση στο κινητό της, άρχισε να την ξυλοκοπά άγρια μπροστά στην κάμερα.

Σημειώνεται ότι ο δράστης θα οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή.

Πηγή: Newsbreak.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα