Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

«Στέκομαι δίπλα στο παιδί μου»: Το μήνυμα της μητέρας του Έλληνα κατηγορούμενου για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη

Για πρώτη φορά η μητέρα του Έλληνα κατηγορούμενου μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στέλνει το δικό της μήνυμα στη μητέρα της άτυχης κοπέλας, μένοντας όμως στο πλευρό του γιου της.

Ενώ, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη κατέθεσε την Τρίτη ο ιατροδικαστής Ρόδου.

- Διαφήμιση -

«Οι στιγμές για την οικογένειά μου είναι εξαιρετικά δύσκολες όχι τώρα που γίνεται η δίκη αλλά εδώ και 14 μήνες. Ως μητέρα στέκομαι δίπλα στο παιδί μου… Ως μητέρα νιώθω τον πόνο της μητέρας της Ελένης. Τα λόγια δεν έχουν σημασία.. Σημασία έχει μόνο η αλήθεια και ελπίζουμε να αποκαλυφθεί στη δίκη. Μακάρι να μην βρισκόμασταν ποτέ σε αυτή τη θέση. Κανένας από εμάς» είπε η μητέρα του κατηγορούμενου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Εν τω μεταξύ, ένταση επικράτησε και σήμερα στη δίκη. Η μητέρα της Ελένης βγήκε εκτός εαυτού, στη θέα των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό και τη δολοφονία του παιδιού της. Υποβασταζόμενη, οι οικείοι της οδήγησαν έξω από τη δικαστική αίθουσα την Κούλα Τοπαλούδη.

Στο δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί γυναίκες που φώναζαν συνθήματα. Η μεταφορά των δύο κατηγορούμενων έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Τους φόρεσαν ακόμα και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα