Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χαλκιδική: Η συγκλονιστική μαρτυρία της γυναίκας που σκότωσε την πεθερά της με 68 μαχαιριές (Video)

«Οι κόντρες με την πεθερά μου δεν ξεκίνησαν από την πρώτη μέρα αλλά σταδιακά», λέει η ίδια, που δηλώνει μετανιωμένη για το έγκλημα που διέπραξε: «Έχω μετανιώσει και θέλω να ξεχάσω εκείνες τις στιγμές. Δεν αναγνωρίζω τον ευατό μου. Έπιανε τον άντρα μου και του έλεγε να μην μένουμε μαζί και ότι τα παιδιά που είχαμε κάνει, δεν ήταν δικά του».

Η ζωή της 36χρονης σήμερα Εύας άλλαξε τον Γενάρη του 2012, όταν ο καβγάς με την πεθερά της, στο σπίτι που έμενε στη Χαλκιδική, κατέληξε στο στυγερό έγκλημα. Η γυναίκα πήρε ένα μαχαίρι που βρήκε μπροστά της και άρχισε να χτυπάει την πεθερά της επανειλημμένα.

- Διαφήμιση -

Η 59χρονη με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει κατάφερε να βγει αιμόφυρτη στο μπαλκόνι του σπιτιού και να φωνάξει βοήθεια αλλά η Εύα την ακολούθησε. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως η πεθερά δέχτηκε συνολικά 68 μαχαιριές από τη νύφη της, μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Τι λέει η νύφη που έσφαξε την πεθερά της με 68 μαχαιριές (vid)

Λίγο καιρό μετά τη δολοφονία, η Εύα καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εν βρασμώ ψυχής.

Σήμερα σχεδόν 4 χρόνια μετά, είναι ελεύθερη μέχρι να πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Παρά το γεγονός πως η Εύα, αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας του, ο σύζυγός της έμεινε δίπλα της σε όλες τις δυσκολίες και την στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειας…

Αντίθετα με τον σύζυγό της, τα άλλα δύο παιδιά της πεθεράς δεν επιθυμούν κανένα διάλογο μαζί της και ζητούν την παραδειγματική της τιμωρία.

- Διαφήμιση -

Για τη ζωή μέσα στη φυλακή, η Εύα έγραψε και παρουσίασε πριν από λίγες μέρες, τα βιβλία που έγραψε με την ελπίδα όπως λέει, η συγγραφή τους να την βοηθήσει ώστε να βγει από το σκοτάδι του παρελθόντος…

Πηγή: AthensMagazine.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα