Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

AstraZeneca – Σύζυγος 44χρονης: Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους

Οσύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας από την Κρήτη, η οποία υπέστη θρόμβωση λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca και τελικά πέθανε από επιπλοκές, κάνει λόγο για «έγκλημα» με αφορμή την νέα οδηγία της επιτροπής για εμβολιασμό με AstraZeneca μόνο στους άνω των 60.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανακοινώθηκε την Δευτέρα (14/6) στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, υπάρχει σύσταση το εμβόλιο της AstraZeneca να μην χορηγείται στους κάτω των 60 ετών, ακόμη κι αν έχει ήδη γίνει η πρώτη δόση.

- Διαφήμιση -

Ο κ. Κρυοβρυσανάκης αποφάσισε να μιλήσει, καθώς όπως είπε στον ΑΝΤ1 με αφορμή τη νέα οδηγία της Επιτροπής Εμβολιασμών για το εν λόγω σκεύασμα, «δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία». «Είναι σαν να λένε χάσαμε έναν άνθρωπο, αλλά δεν πειράζει, σώσαμε άλλους», είπε και πρόσθεσε «θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι», ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν υπέρ των εμβολιασμών και έδωσαν αγώνα γι’ αυτό.

Αναφερόμενος στην επιτροπή εμβολιασμού ο κ. Κρυοβρυσανάκης είπε ότι «ανερυθρίαστα λένε ότι κάναμε το εμβόλιο αυτό γιατί δεν είχαμε άλλα εμβόλια» και σημείωσε ότι η επιτροπή με αυτό που κάνει «είναι σαν να ομολογεί ότι έχει κάνει ένα έγκλημα».

Μιλώντας για την περίοδο που η σύζυγός του ήταν στο νοσοκομείο και οι γιατροί έλεγαν ότι ενδέχεται το πρόβλημά της να οφείλεται στον εμβολιασμό, όπως είπε η σύζυγός του, του ζήτησε να μην ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφο, καθώς δεν ήθελε να γίνει σημαία των αντιεμβολιαστών. «Παλινωδίες και λάθη της επιστημονικής κοινότητας, αυτοί δημιουργούν την σύγχυση», είπε τέλος ο κ. Κρυοβρυσανάκης.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα