Ο Νικήτας Κακλαμάνης υπερασπίζεται τη Δημόσια Υγεία και καταγγέλλει τα νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια

-

Ένα σαφές μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο Νικήτας Κακλαμάνης, αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, ενώ σχολιάστηκε και από τον Παύλο Πολάκη, πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ  και στην εκπομπή «Δέκα» ο Νικήτας Κακλαμάνης, όχι μόνον υπερασπίστηκε το Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλά κατήγγειλε και όσους κατά καιρούς έχουν βγει στα κάγκελα για να το απαξιώσουν.

«Όλοι αυτοί, τα νεοφιλελεύθερα “παπαγαλάκια” που έγραφαν τόσα χρόνια σχετικά με το Δημόσιο σύστημα Υγείας, ελπίζω όταν θα ξεπεραστεί αυτή η κρίση να μην ξαναπιάσουν τη πένα τους για να γράψουν τα ίδια. Αν δεν υπήρχε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με τα προβλήματα του, αλλά με τους ήρωες γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους, δεν ξέρω αν θα μιλάγαμε σήμερα», ανέφερε συγκεκριμένα..

Βέβαια η άμεση δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη κατά των νεοφιλελεύθερων παπαγάλων στρέφεται και κατά των νεοδημοκρατών -μηδενός εξαιρουμένου- που προσπάθησαν στο όνομα των μεταρρυθμίσεων να αποδομήσουν τη Δημόσια Υγεία

Ο κ. Κακλάμανης δεν διευκρίνησε βέβαια σε ποιους αναφέρεται.

Αλλά σίγουρα στέλνει το δικό του μήνυμα ακόμα και προς το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και προς τους Άρη Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ και Μπάμπη Παπαδημήτριου -νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που ονειρεύονταν να γκρεμίσουν νοσοκομεία…