Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Συχνές ερωτήσεις για την Μαδεροθεραπεία

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις πιο συχνές ερωτήσεις για την μαδεροθεραπεία, που γίνονται από τις πελάτισσες μας, πριν κλείσουν ραντεβού στο κατάστημα μας.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που λαμβάνουμε τόσες πολλές ερωτήσεις από φίλες που ενδιαφέρονται για την μαδεροθεραπεία.

- Διαφήμιση -

Μη διαστάσεις να μας καλέσεις σε περίπτωση που δεν καλύψαμε τις απορία σου!

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ;

H μαδεροθεραπεία δεν συνιστάται σε:

  • έγκυες γυναίκες,
  • σε θηλάζουσες γυναίκες
  • σε άτομα που έχουν κιρσούς
  • σε άτομα που έχουν πληγές ή τραυματισμούς στα σημεία που εφαρμόζεται η μαδεροθεραπεία

Η μαδεροθεραπεία δεν συνίσταται σε γυναίκες που θηλάζουν ή είναι έγκυες, για να αποκατασταθεί η ορμονική τους ισορροπία. Θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον 4 μήνες και να το κάνουν με την άδεια του γιατρού τους.

ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ;

Η μαδεροθεραπεία κάνει το δέρμα πιο λείο και σφριγηλό

Καθόλου, ίσα ίσα το αντίθετο βελτιώνει πολύ την κυκλοφορία του αίματος και βοηθάει την επιδερμίδα στην παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, με αποτέλεσμα την σύσφιξη της επιδερμίδας και όχι την χαλάρωση της.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ; 

Η κάθε συνεδρία μαδεροθεραπείας κοιλιάς και ποδιών διαρκεί περίπου 40-50 λεπτά για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Περιλαμβάνει μάλαξη με τα χέρια 5-10 λεπτά, για να “ζεσταθεί” η περιοχή πριν εφαρμόσουμε τους ξύλινους πλάστες.

Ενώ η συνεδρία μαδεροθεραπείας προσώπου διαρκεί 25 λεπτά.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ Η ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΠΟΝΑΕΙ;

Η μαδεροθεραπεία εκτός απ’ όλα τ’ άλλα αποβάλλει το στρες και χαλαρώνει
- Διαφήμιση -

Οι πρώτες συνεδρίες μπορεί να είναι λίγο επώδυνες αλλά σε πολύ μικρότερό βαθμό το αθλητικό μασάζ, αλλά στη συνέχεια γίνονται πολύ χαλαρωτικά. Ο βαθμός του πόνου εξαρτάται από το πόσο “μπλοκαρισμένη” είναι η “υπο-θεραπεία” περιοχή.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όπου το δέρμα είναι υπερευαίσθητο, μπορεί να εμφανιστούν και κάποιες μελανιές. Γενικότερα όμως, είναι μία άκρως χαλαρωτική κι αναζωογονητική θεραπεία, που επιτρέπει στον πελάτη να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του.

ΠΟΣΕΣ ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;

Από τις πιο συχνές ερωτήσεις για την μαδεροθεραπεία. Στην 1η συνεδρία θα δεις αλλαγές στην όψη της επιδερμίδας (θα γίνει πιο λεία) αλλά από την 2η-3η θα είναι ορατά τα αποτελέσματα και στην μείωση της περιφέρειας και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Για αποτελέσματα που θα σε κάνουν αγνώριστη, προτείνουμε έναν κύκλο 10-15 συνεδριών. Ο τελικός αριθμός κύκλων / θεραπειών που απαιτούνται εξαρτάται από πελάτη σε πελάτη. Παίζει ρόλο αν είναι σκληρή ή μαλακή η κυτταρίτιδα.

Επίσης για να διατηρηθούν πιο εύκολα τα αποτελέσματα καλό είναι γίνεται μια συνεδρία ανά 1-1.5 μήνα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;

Η ισορροπημένη διατροφή, η καθημερινή άσκηση και η χρήση, όχι μόνο θα επιταχύνουν τα αποτελέσματα της μαδεροθεραπείας, αλλά θα αλλάξουν και ριζικά τη σωματική σας κατάσταση.

Πολύ σημαντική είναι η κατανάλωση νερού πριν τη μαδεροθεραπεία, για να μπορέσουμε εύκολα να αποβάλλουμε τις τοξίνες. Επίσης καλό είναι να αλλάξετε και λίγο τις συνήθειες σας, για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις αλλαγές που θα φέρει η μαδεροθεραπεία.

- Διαφήμιση -

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ;

Φυσικά! Συνδυάζεται άψογα με το Vacuum που είναι μια κρυοθεραπεία που επιταχύνει ακόμα περισσότερα τον μεταβολισμό και μπορεί μειώσει την περιφέρεια στην 1η συνεδρία,  κατά 2 cm σε 6 διαφορετικά σημεία, φτάνοντας στο σύνολο τους 12 πόντους.

Μπορεί όμως και να αποτελέσει από μόνη της μία εξαιρετική, αποτοξινωτική θεραπεία. Μπορείτε να μας καλέσετε και να περιγράψετε τι θέλετε να πετύχετε και εμείς να σας προτείνουμε την βέλτιστη αντιμετώπιση.

Πηγή: Reyna.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα