Έξαλλος με το MEGA ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με το MEGA. Ποιος ο λόγος; Δύο, βασικά. Τους αποκαλύπτει ο Κόκκινος Πρωταθλητής και, όπως καταλαβαίνετε από την πηγή, η παραπάνω είδηση ισχύει.

Πρώτος λόγος, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι τα χαμηλά νούμερα που πιάνει στα αθλητικά το Mega, παρότι οι μισοί Έλληνες είναι Ολυμπιακοί. Το MEGA έχει επενδύσει στην αθλητική ζώνη και θα ήθελε να πιάσει τα παλιά του στάνταρ, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να γίνεται με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος. Από τη δική του μεριά, θεωρεί, ότι έχει επενδύσει πολλά σε αυτή την προσπάθεια, έχει κάνει αυτά που μπορούσε, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αυτό, όμως, που εξόργισε κυριολεκτικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι το γεγονός πως ο σταθμός σίγησε για πολλή ώρα, επειδή υπήρξε πρόβλημα στη ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο. Ναι, κόπηκε το ρεύμα σε πολλές περιοχές, και στην Αττική και στην Πελοπόννησο, αλλά είναι αδιανόητο και πρωτοφανές να μην παίζει το κανάλι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, έπρεπε οι υπεύθυνοι να έχουν φροντίσει να έχουν μια γεννήτρια που να λειτουργεί αυτόματα σε κάθε διακοπή ρεύματος.

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι δεν είναι όλα «μαύρα» για το MEGA. Για παράδειγμα, το «Σπίτι με το MEGA», που αναδεικνύεται σε αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και κυριάρχησε του ανταγωνισμού σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση το περασμένο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον σπουδαίο Στράτο Διονυσίου.

Πηγή: Aftodioikisi.gr
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφία της συντρόφου του

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, για πρώτη φορά δημοσίευσε στα social media, φωτογραφία της συντρόφου του, διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τις φήμες πως έχουν χωρίσει... Ο...

Ένταλμα σύλληψης του Γιώργου Τράγκα!

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται από την Κρατική Ασφάλεια τα ξημερώματα της Πέμπτης έξω από το σπίτι του Γιώργου Τράγκα στην Πολιτεία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες...

Οργισμένος ο Αντώνης Κανάκης – «Λύθηκε το θέμα με τους Αρβύλα» τόνισε ο Χάρης Ρώμας

Την οργή του εξέφρασε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα» για το γεγονός πως υπήρξαν δημοσιεύματα που ενέπλεξαν το όνομα του αλλά...

Νέα άρθρα