Ακυρώθηκε το γύρισμα του «My style rocks 3»: Ο Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι έξαλλος

-

Χαμός στο «My style rocks 3»! Καβγάδες, φωνές και «πάγωμα» γυρισμάτων. Τι έχει συμβεί;

«Χθες ακυρώθηκε ολόκληρο γύρισμα, τινάχτηκε στον αέρα ολόκληρη παραγωγή. Η παρουσιάστρια έτοιμη, οι παίκτριες έτοιμες.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέλιος Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι του, αρνήθηκε να βγει αν δεν έδιωχναν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της.

«Μετά τον τσακωμό που είχαν και την απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Instagram, με βολές κατά του Στέλιου Κουδουνάρη, χθες υπήρξε γύρισμα στα Ολυμπιακά ακίνητα στο Γαλάτσι. 10 το πρωί ήταν η ώρα έναρξης και μέχρι τις 12 δεν έχει ξεκινήσει κανένας γιατί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κλειδώθηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης στο καμαρίνι έξαλλος με φωνές», συμπλήρωσε ο  δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος.

Με την παρουσιάστρια να προσθέτει: «Με το γύρισμα που δεν έγινε χθες η παραγωγή χάνει λεφτά, διότι εκείνη τη στιγμή υπάρχουν τεχνικοί και πολλοί άλλοι άνθρωποι».

«Είναι πολύ νεαρός τηλεοπτικά για να κάνει τέτοια καπρίτσια. Να του θυμίσω ότι σε μια εκπομπή δουλεύουν δεκάδες άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπορούν να υπομείνουν το γινάτι του κάθε Κουδουνάρη και θέλουν να πάνε σπίτι και να τελειώσουν τη δουλειά τους», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.