Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Δεσμεύεται η περιουσία γνωστού παρουσιαστή – Βαριές κατηγορίες

Βόμβα μεγατόνων στη σόουμπιζ, από τον Πρόεδρο της Αρχής Ξεπλύματος Χαράλαμπο Βουρλιώτη, που δέσμευσε μέχρι δεκάρας τα περιουσιακά στοιχεία, ενός από τα ηχηρότερα ονόματα του χώρου, που φέρεται ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης που ξέπλενε «μαύρο χρήμα».

Η υπόθεση αναμένεται να προκαλέσει ντόμινο ποινικών και οικονομικών εξελίξεων, καθώς αφορά ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης και της σόουμπιζ, σε βάρος του οποίου ζητείται να ασκηθεί ποινική δίωξη για απάτη σε βάρος του Δημοσίου, φοροδιαφυγή, φορολογική απάτη, εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος προσώπων αγνώστου ταυτότητας, που κινούνται παράνομα στο εξωτερικό, κοινώς χρήματα της Μαφίας!

- Διαφήμιση -

Στην υπόθεση εμπλέκονται επτά πρόσωπα, που θεωρούνται στενοί συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων και Αλβανός, που κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών και βρίσκεται προφυλακισμένος.

Εμπλέκονται, επίσης, οι εκπρόσωποι 15 εταιριών, που ειχε συστήσει το ηχηρότατο όνομα της σόουμπιζ, μέσω των οποίων ζημίωσε το δημόσιο με 20-30 εκατομύρια ευρώ!

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, επρόκειτο να του δοθεί από το Δημόσιο και το αρμόδιο Υπουργείο και οικονομική ενίσχυση 10 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά ο Πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, το πρόλαβε και το μπλόκαρε με τις ενέργειές του, στο παρά πέντε, πριν εκταμιευτούν τα χρήματα.

Πηγή: ieidiseis.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα