Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Κλέλια Ρένεση: Η γυμνή φωτογραφία με την κόρη της και το μήνυμα της για την κακοποίηση

Η Κλέλια Ρένεση , μέσα από τα social media κατά καιρούς εκφράζει την άποψη της για σημαντικά κοινωνικά θέματα ενώ είναι ευαισθητοποιημένη και στο ελληνικό #metoo για την κακοποίηση των γυναικών.

“Αν σε ένα γυναίκειο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδονής σου κ όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερεν και τζάμπα σου δόθηκε το δώρο της ηδονής” τονίζει, μεταξύ άλλων, η Κλέλια Ρένεση.

- Διαφήμιση -

Η πρωταγωνίστρια του επιτυχημένου σίριαλ του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την κορούλα της, στην οποία βρίσκονται δίχως ρούχα μέσα στη θάλασσα. Μια εικόνα η οποία είχε τραβηχτεί πριν δύο χρόνια όταν η μικρή της Κοραλία ήταν δυο μηνών.

Η Κλέλια Ρένεση, λοιπόν επέλεξε αυτήν τη φωτογραφία για να ξεσπάσει κατά της κακοποίησης των γυναικών και να στείλει το μήνυμά της.

Δείτε τι έγραψε στην ανάρτησή της

«Πριν από 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνούλα, ακριβώς όπως τη γέννησα και όπως γεννήθηκα και εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας και να μάθει να θεραπεύεται απ’ αυτήν. Γυμνές κι οι δυο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας.

Όσα αίσχη και να γίνουν, όσο κι αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση και περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς. Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου. Όχι ανόητε. Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου, ούτε τόπος εκτόνωσης σου, ούτε καν στη διάθεση σου.

Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα οντά μαγικά, με εντολές πανάρχαιες και γνώσεις μυστικές. Γεννάμε τη ζωή και τη θεριεύουμε, κρατάμε το σύμπαν στη θέση του, γεμίζουμε την πλάση με αγάπη και φροντίδα.

- Διαφήμιση -

Αν σε ένα γυναικείο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδονής σου κι όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερέν, και τσάμπα σου δόθηκε το δωρώ της ηδονής.

Δεν θα φοβίσετε τις γυναίκες να πλάσουν τον κόσμο που ονειρεύτηκαν. Δεν θα μειώσετε ούτε πόντο το μεγαλείο μας και την αποστολή μας.

Είμαστε γυναικάς, είμαστε ελεύθερες, είμαστε οι μανάδες, οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες σας κι οποίο τσογλάνι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος.
Καμιά μόνη, καμιά μόνη, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα