Πέμπτη, 24 Ιουνίου, 2021

Ξεκινάνε τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν του Sherlock

Το BBC και ο Mark Gatiss, δημιουργός της σειράς “Sherlock”, ανακοίνωσαν ότι ξεκινάνε σήμερα τα γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν του show.

To “Sherlock” αναμένεται να έρθει στις οθόνες μας με τρία νέα επεισόδια τον Ιανουάριο του 2017, αν και πέρα του έτους δεν έχει επιβεβαιωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας.

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με το BBC, η τέταρτη σεζόν ξεκινάει με τον αγαπημένο ντετέκτιβ, που υποδύεται ο Benedict Cumberbatch, να επιστρέφει στην Βρετανία.Από την άλλη ο Doctor Watson (Morgan Freeman) και η γυναίκα του Mairy (Amanda Abbington), ετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισαν ποτέ – να γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Εκτός από τους βασικούς πρωταγωνιστές που επιστρέφουν όμως, στο cast έχει προστεθεί και ο Tom Hiddleston, ο οποίος φημολογείται πως θα υποδυθεί τον τρίτο αδερφό Holmes.

Το πρώτο από τα τρία επεισόδια έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει η Rachel Talalay (Doctor Who, The Flash, The Wind in the The Willows).

Οι συνδημιουργοί της σειράς, Steven Moffat και Mark Gatiss, δήλωσαν:

“Sherlock σεζόν τέσσερα – να ‘μαστε και πάλι! Ό τι άλλο κι αν κάνουμε, όπου αλλού κι αν πάμε, όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στην Baker Street – και πάντα νιώθουμε σαν το σπίτι μας. Φαντάσματα του παρελθόντος επιστρέφουν στις ζωές των Sherlock Holmes και John Watson, φέρνοντας περιπέτεια, ρομαντισμό και τρόμο στο πέρασμά τους. Αυτή είναι η ιστορία που λέγαμε από την αρχή. Μια ιστορία που πρόκειται να φτάσει το αποκορύφωμά της”.

Στην αναμονή δύο χρόνων από την κυκλοφορία της τρίτης σεζόν, είχαμε πάρει ένα εορταστικό επεισόδιο που μας ταξίδεψε στα Βικτωριανό Λονδίνο. Επιπλέον, η Titan Comics ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει το manga βασισμένο στην βρετανική σειρά “Sherlock” για πρώτη φορά στα αγγλικά αυτό το καλοκαίρι.

- Διαφήμιση -

Πηγή: gr.ign.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα