Κυριακή, 9 Ιουνίου, 2024

Οικονόμου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν σαν τα ψοφίμια στον κάμπο της Θεσσαλίας»

Ένα άστοχο σχόλιο έκανε ο Δημήτρης Οικονόμου κατά την διάρκειας της πρωινής του εκπομπής στον ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής παρομοίασε με τα «ψοφίμια της Θεσσαλίας» τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις εσωκομματικές εκλογές που στον πρώτο γύρο κέρδισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου ανέφερε πως η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές ήταν ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγή.

- Διαφήμιση -

«Αυτοί οι 150.000 δυσαρεστημένοι είναι με την κυβέρνηση έτσι και αλλιώς. Κανένα μήνυμα δεν είναι. Αυτοί οι άνθρωποι πήγαν να αναστήσουν το κόμμα τους. Απολύτως κανένα μήνυμα. Αυτοί οι άνθρωποι ψήφισαν Μητσοτάκη και δυσαρεστήθηκαν;» διερωτήθηκε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου επεσήμανε πως έγιναν 43.000 νέες εγγραφές και ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ απάντησε: «Ε και; Ο Κασσελάκης τους ξεσήκωσε αυτούς. Ποιος τους ξεσήκωσε ο Μητσοτάκης; Δυσαρεστήθηκαν με τον Μητσοτάκη που έκανε παροχές στη Θεσσαλονίκη;».

«Στέλνουν μήνυμα πως θέλουμε μία ισχυρή Αξιωματική Αντιπολίτευση;», διερωτήθηκε ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου.

Για να απαντήσει ο παρουσιαστής: «Όχι, στέλνουν μήνυμα ανασύνταξης του κόμματός τους το οποίο ήταν ψοφίμι. Ήταν σαν τα ψοφίμια στον κάμπο της Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη και αναστήθηκε. Δεν ήταν μήνυμα στην κυβέρνηση. Αυτό είναι το ψοφίμι που επέπλεε και κάποιος το τράβηξε στη ζωή, ο οποίος είναι ο Κασσελάκης. Αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα! Τι μήνυμα θα στείλουν αυτοί στον Μητσοτάκη; Σε μία εσωκομματική διαδικασία τι μήνυμα να στείλεις;».

Πηγή: Gazzettaplus.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα