Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Πάτρα: Εμπλοκή Αγγελικής Νικολούλη στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά

Εντύπωση προκάλεσε στους τηλεθεατές του Mega το γεγονός πως η Αγγελική Νικολούλη επέλεξε την περασμένη Παρασκευή να μην ασχοληθεί καθόλου με την υπόθεση της Πάτρας στο «Φως στο Τούνελ».

Όπως πολλοί υποψιάστηκαν, η κίνηση αυτή της δημοσιογράφου μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η ίδια έχει εδώ και μέρες ξεκινήσει την έρευνά της, αθόρυβα και μεθοδικά.

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με την πατρινή ιστοσελίδα thebest.gr, η Αγγελική Νικολούλη παρακολουθεί στενά την υπόθεση από την πρώτη στιγμή, έχοντας μάλιστα προσεγγίσει θεράποντες ιατρούς αλλά και δικηγόρους και συγγενείς των γονιών των τριών κοριτσιών που πέθαναν από αδιευκρίνιστα αίτια μέσα σε τρία χρόνια.

Τόσο η Αγγελική όσο και οι στενοί της συνεργάτες κρατούν σιγήν ιχθύος για τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει, ενώ και το ίδιο το κανάλι της Συγγρού αποφεύγει να χρησιμοποιήσει στοιχεία που συλλέχθηκαν από την ομάδα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Ακόμα, το Mega δεν έχει αφήσει να διαρρεύσει το κατά πόσο η Νικολούλη θα ασχοληθεί (και) τηλεοπτικά -καθώς παρασκηνιακά ασχολείται εδώ και εβδομάδες- με την υπόθεση της Πάτρας στο επόμενο επεισόδιο της εκπομπής της.

Δεν είναι απίθανο, όμως, το «Φως στο Τούνελ» της ερχόμενης Παρασκευής να μην κάνει καμία αναφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: Dailymedia.com.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα