Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Πρώην εργαζόμενη του Ράδιο Αρβύλα: “Όλοι ήξεραν ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρενοχλούσε”

Όλο και πληθαίνουν οι καταγγελίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την υπόθεση της δημοσιοποίησης πορνογραφικού υλικού πρώην συντρόφου του, με την τελευταία πάντως που είδε το φως της δημοσιότητας στα social media να επιχειρεί να “ξεθολώσει” κάπως και το τοπίο σχετικά για την γενικότερη συμπεριφορά του στην πορεία του “Ράδιο Αρβύλα” και τον ευρύτερο κύκλο των συντελεστών της.

Μία πρώην εργαζόμενη της εκπομπής, λοιπόν, έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση, στην οποία μοιράστηκε την εμπειρία της από το διάστημα όπου η ίδια εργάστηκε στο “Ράδιο Αρβύλα” και κατά το οποίο φέρεται να υπήρξε θύμα συστηματικής παρενόχλησης από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

- Διαφήμιση -

Όπως έγραψε μεταξύ άλλων, “ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής. Ήξεραν ότι την πέφτει σε ό,τι κινείται, προχωρώντας άμεσα και σε κινήσεις – χοντράδες αν τυχόν η εκάστοτε κοπέλα προσπαθούσε να αρνηθεί με ευγενικό τρόπο. Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς”.

Η ίδια αναφέρθηκε και στο δικό της προσωπικό βίωμα, αναφέροντας ότι “με προσκάλεσε μέσα στο στούντιο την ώρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής και ενώ βρισκόμουν στο χώρο για θέματα της τηλεοπτικής, για να μου δείξει πώς γίνεται η εκπομπή και να μου την πέσει εντός και εκτός αέρα. Όπως ότι μου έφερε λουλούδια “από τον κήπο της μητέρας του”, στα καλά καθούμενα και μπροστά στους συναδέρφους μου στη συντακτική ομάδα της Αρβύλας. Το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε πριν 4 περίπου χρόνια (8 χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα!!), για να με ενημερώσει, έτσι στο άσχετο, για τις επιδόσεις του στο στοματικό έρωτα. Ναι, καλά διαβάσατε”.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

Πρώην εργαζόμενη του Ράδιο Αρβύλα:
Πρώην εργαζόμενη του Ράδιο Αρβύλα:
Πρώην εργαζόμενη του Ράδιο Αρβύλα:
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα