Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Η στιγμή που παίκτης του Ρουκ Ζουκ καλείται να εξηγήσει τι σημαίνει “μ****δουλος”

Ζέτα, ειλικρινά μας έλειψες. Το Ρουκ Ζουκ και οι παίκτες τους συχνά μας χαρίζουν στιγμές γέλιου από το πουθενά.

Είτε πρόκειται για εκπομπή που παρακολουθείς τα βράδια στο YouTube για να σκάσει λίγο το χειλάκι σου είτε αν την αφήνεις να παίζει στο backround και καταλήγεις να γελάς μόνος σου, το Ρουκ Ζουκ μερικές φορές είναι δώρο από τον Θεό.

- Διαφήμιση -

Μια τέτοια στιγμή γέλιου, που δεν περίμενες να βιώσεις, είναι και η παρακάτω σκηνή. Ο παίκτης/πρωταγωνιστής του παρακάτω στιγμιότυπου, όταν κλήθηκε να πει δυο λόγια για τον εαυτό του, χρειάστηκε να εξηγήσει μπροστά στου φίλους του, μα κυρίως στη Ζέτα Μακρυπούλια, τι σημαίνει η λέξη “μ****δουλος” που χρησιμοποίησε η παρέα του για να τον περιγράψει. Στο backround θα μπορούσε να παίζει Τους, αλλά τέλος πάντων.

Ο νεαρός προφανώς δεν μπορούσε να πει τη λέξη στον τηλεοπτικό αέρα και η Ζέτα με τη σειρά του δεν μπορούσε να καταλάβει με τίποτα τι σήμαινε. Μεταξύ μας, η Ζέτα μάλλον κατάλαβε με τη μια τι σήμαινε η λέξη, αλλά μάλλον ήθελε να τον φέρει σε δύσκολη θέση, διασκεδάζοντάς το κιόλας.

Πώς μεταφράζεις, λοιπόν, τη λέξη μ****δουλος στον τηλεοπτικό αέρα εκπομπής; “Δεν χαλάω χατίρι στα κορίτσια”. Τέλος. Και άφησέ τους να αναρωτιούνται.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα