Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Rosario Dawson μιλάει για την 2η σεζόν του Daredevil και τον Punisher (Video)

Ο Matt Murdock συμπεριφέρεται σχεδόν σαν τον Punisher στην πρώτη σεζόν.

Η Rosario Dawson (Men in Black II, Sin City), που μας απασχόλησε στην αρχή της πρώτης σεζόν του «Daredevil», σχολίασε σχετικά με τις δυνατότητες του χαρακτήρα της, Claire Temple, η οποία αναμένεται να εμφανιστεί σε ένα μεγαλύτερο μέρος του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel (MCU), ενώ επίσης μίλησε και για το πώς ο Punisher μπορεί να ταρακουνήσει τον κόσμο του Matt Murdock στην πολυαναμενόμενη 2η σεζόν της σειράς του Netflix.

- Διαφήμιση -

Μιλώντας στο MTV News, η Dawson εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη συμμετοχή της στο MCU, αλλά δεν μπορούσε να πει με σιγουριά για το οδεύει ο χαρακτήρας της στο κοινό αυτό σύμπαν.

«Ακόμα και το ότι έχουμ την Night Nurse και την Claire Temple να ζωντανεύουν μαζί, ήδη άλλαζε το σύμπαν της Marvel» είπε η Dawson. «Οπότε το νιώθω λίγο σαν Α) επιτέλους μπήκα στην Marvel. Έχω την ευκαιρία να το κάνω με έναν τρόπο που τροποποιεί εντελώς το σύμπαν, που είναι τέλειο. Και μετά, B) Δεν έχω ιδέα πού μπορεί να πάει, γιατί εδώ ήμουν κι φλέρταρα με τον Matt Murdock και τώρα έρχεται ο Luke Cage και η Jessica Jones».

Όταν η Dawson εμφανίστηκε στο «Daredevil», δημιουργήθηκε ένα μοναδικό κράμα δύο προϋπάρχοντων χαρακτήρων από τα κόμιξ, της Claire Temple και της Night Nurse. Η δεύτερη, εμπλέκεται στην κόμικ σειρά Alias, η οποία θα προσαρμοστεί για το Netflix και την Marvel υπό τον τίτλο «Jessic Jones». Οπότε, φαίνεται λογικό να εμφανιστεί ο χαρακτήρας της Dawson και στη μεταφορά του Alias.

«Δεν έχω καμία ιδέα για το πώς με θέλουν να επιστρέψω ή με ποιον τρόπο, σχήμα ή μορφή» είπε η ηθοποιός, «αλλά είναι ωραίο να ξέρεις πως έχεις έναν χαρακτήρα που, κατά κάποιον τρόπο, ενώνει όλους αυτούς και φέρνει κοντά αυτούς τους κόσμους».

Η Dawson επίσης σχολίασε για την προσθήκη του Jon Bernthal, ο οποίος πήρε τον ρόλο του Punisher, και για το πώς η φιλοσοφία του μπορεί και να μην αποκλίνει και τόσο από αυτήν του Daredevil. «Αυτο θα ανεβάσει τον πήχη, γιατί ο Matt Murdock σχεδόν συμπεριφέρεται σαν τον Punisher στην πρώτη σεζόν» επισήμανε η ηθοποιός. «[Ο Matt] περνάει τη γραμμή σχετικά συχνά, οπότε θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς διαφοροποιούνται και πού οδηγεί αυτό».

- Διαφήμιση -

Πηγή: subz.blog-spot.gr άρθρο της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα