Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Ο Κοψιάλης έστειλε μήνυμα στην Γεωργία – Τι της ζήτησε

Ευθεία επίθεση στον instagrammer Αλέξανδρο Κοψιάλη εξαπέλυσε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, κατηγορώντας τον πως προσπάθησε να… ανακτήσει το χαμένο έδαφος σε ό,τι αφορά στη δημοφιλία του στα social media, προσεγγίζοντας την 24χρονη Γεωργία Μπίκαη οποία έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες δέχεται πληθώρα επιθέσεων στα social media και κυρίως στο Twitter, με χρήστες του διαδικτύου να τον αποκαλούν «πλυντήριο για τους δράστες» στο έγκλημα του βιασμού της 24χρονης, με τον ίδιο να απέχει από το instagram, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα.

- Διαφήμιση -

Φυσικά, ο Κοψιάλης δεν είναι ο μοναδικός που δέχεται αρνητικά σχόλια που αφορούν στη «σιωπή» του σχετικά με την υπόθεση της 24χρονης, καθώς πολλοί ακόμα δημοφιλείς -στη νεολαία κυρίως- λογαριασμοί έχουν βρεθεί στο στόχαστρο. Μεταξύ αυτών, οι λογαριασμοί της Ιωάννας Τούνη, της Super Kiki, της Δήμητρας Αλεξανδράκη και πολλοί ακόμα.

Ο Ηλίας Γκιώνης, από τη μεριά του, το πήγε ένα βήμα παραπέρα, καλώντας δημόσια τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποσύρει  τον μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο ένα σπίτι από το προφίλ του Κοψιάλη, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος προσπαθεί επί σκοπού να προσεγγίσει την Γεωργία Μπίκα.

Δείτε την ανάρτηση-φωτιά που αποτέλεσε… βούτυρο στο ψωμί των χρηστών του Twitter:

Ευθεία επίθεση σε Κοψιάλη για την 24χρονη Γεωργία: «Της έστειλε μήνυμα και προσπάθησε να την πείσει να... » (Pic)

Πηγή: Dailymedia.com.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα