Ο μισογύνικος οχετός του Δημήτρη Καμπουράκη και τα σχόλια στα social media

0
433
Δημήτρης Καμπουράκης

«Όσοι ξέρουν από καλό management, λένε πως ποτέ δεν αφήνεις πολλές γυναίκες μόνες σ’ έναν εργασιακό χώρο, δίχως να βάλεις ανάμεσα τους κάποιον (ταλαίπωρο) άντρα που λειτουργεί εξισορροπητικά. Διαφορετικά, είναι ζήτημα χρόνου να πλακωθούν οι γυναίκες μεταξύ τους για γελοίους ανταγωνισμούς και η δουλειά να πάει κατά διαόλου».

Λένε πως η αρχή είναι το παν. Με τέτοια αρχή που έκανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης σε άρθρο που ξεκίνησε ως σχολιασμός της παραίτησης Αντωνοπούλου και κατέληξε σε μισογύνικο οχετό, η… επιτυχία θα ήταν εγγυημένη.

Έτσι και έγινε, αφού στη συνέχεια του άρθρου του ο πρώην δημοσιογράφος του MEGA υπογράμμισε ότι «τώρα λοιπόν που άδειασε μια θέση στο υπουργείο εργασίας, ας χώσει εκεί ο Πρωθυπουργός κάποιο αρσενικό, ώστε να πάψει η γελοία πολεμική κατάσταση που επικρατούσε ως χθες με τις υπουργίνες, τις αναπληρώτριες και τις υφυπουργίνες».

Η πολλή «ματσίλα» του δημοσιογράφου, που μάλλον έχει στο μυαλό του τις γυναίκες μόνο ως γραμματείς ή βοηθητικό προσωπικό, πήρε απάντηση στο Twitter:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here