Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι νέοι πιλότοι του δικτύου CW

Τα τελευταία χρόνια το δίκτυο CW βιώνει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία κυρίως χάρις στις comic σειρές της DC Comics. Σε μια προσπάθεια να συνεχίσει αυτή την αξιόλογη πορεία, το δίκτυο παρήγγειλε αρκετούς νέους πιλότους απο τηλεοπτικές σειρές που οι παραγωγοί ευλεπιστούν οτι θα μπορoύσαν να βιώσουν ανάλογη επιτυχία.

Ανάμεσα στους νέους πιλότους ξεχωρίζουν το υψηλού προφίλ «Riverdale», το μεταφυσικό «Transylvania», η τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας «Frequency» και μια sci-fi σειρά που εξελίσσεται στον Άρη.

- Διαφήμιση -

Πιο αναλυτικά:

«Riverdale»

riverdale-the-cw

«Βασισμένο στους χαρακτήρες του Archie Comics, το «Riverdale» είναι μια ανατρεπτική ματιά στους Archie, Betty, Veronica και τους φίλους τους, εξερευνώντας τον σουρεαλισμό της ζωής σε μια μικρή πόλη – το σκοτάδι και το αλλόκοτο που αναδύεται κάτω απο την υγιή βιτρίνα του Riverdale.»

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο συγγραφέας της Marvel Comics, Roberto Aguirre-Sacasa («Glee», «Carrie», «Archie comics»), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Greg Berlanti, («Arrow», «The Flash», «Legends of Tomorrow»), Sarah Schechter και Jon Goldwater.

«Transylvania»

transylvania-the-cw

«Η ιστορία εξελίσσεται στο 1880 και εστιάζει σε μια πεισματάρα γυναίκα που αναζητά τον εξαφανισμένο πατέρα της, ξεκινώντας ένα ταξίδι απο την Νέα Υόρκη στην Τρανσυλαβανία, εκεί όπου θα ενώσει τις δυνάμεις της με έναν αδίκως ατιμωμένο Detective της Scotland Yard. Οι δυο τους θα γίνουν μάρτυρες της γέννησης μερικών απο τα πιο διάσημα τέρατα και κακούς της ιστορίας.»

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Hugh Sterbakov («Hell And Back»), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Jeff Pinkner, Josh Appelbaum, Andre Nemec και Scott Rosenberg.

«Mars Untitled Project» [ Πρώην Colony ]

mars-project-the-cw

«Μια ομάδα εξερευνητών φθάνει στον Άρη για να ενταχθεί στην πρώτη αποικία του πλανήτη, όμως έντρομοι διαπιστώνουν ότι τα μέλη της προηγούμενης αποστολής έχουν εξαφανιστεί. Με επικεφαλής μια γυναίκα της οποίας ο σύζυγος είναι μέσα στους εξαφανισμένους, οι άποικοι αναγκάζονται να αλλάξουν τον χαρακτήρα της αποστολή τους, απο εξερεύνηση και εγκατάσταση σε αναζήτηση και επιβίωση, ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το εχθρικό περιβάλλον του πλανήτη και τους δικούς τους προσωπικούς δαίμονες.»

- Διαφήμιση -

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Doris Egan («Reign»), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οιRobert Zotnowski («House of Cards») και Frank Marshall («Amazing Stories»).

Η νέα σειρά του CW είναι βασισμένη στην ιστορία του «The Lost Colony», του βρετανικού καταυλισμού του 16ου αιώνα στο Roanoke Island – έξω απο την ακτή της Βόρειας Καρολίνας – οι κάτοικοι του οποίου εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνη, κάτι που δημιούργησε αρκετές εικασίες για την μοίρα τους.

«Frequency»

frequency-the-cw

«Μια detective της αστυνομίας ανακαλύπτει ότι μπορεί να επικοινωνεί μέσα απο τις ραδιοσυχνότητες με τον αποξενωμένο πατέρα της που πέθανε το 1996. Μέσα απο αυτόν τον δίαυλο επικοινωνίας θα χτίσουν μια νέα σχέση, ενώ την ίδια ώρα θα συνεργαστούν στην επίλυση μια άλυτης υπόθεσης φόνου. Ομως οι ακούσιες συνέπειες απο το ‘φαινόμενο της πεταλούδας’ θα προκαλέσουν το χάος στο σήμερα.»

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας του Gregory Hoblit, που κυκλοφόρησε το 2000 με πρωταγωνιστές τους Dennis Quaid και Jim Caviezel.

Το σενάριο του πιλότου που αρχικά είχε παραγγείλει το NBC, έχει γράψει ο Jeremy Carver, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Kevin Williamson και τον σκηνοθέτη David Nutter («The X-Files», «Game of Thrones»), που έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Πηγή: cinemode.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα