Το NBC παρήγγειλε την πρώτη σαιζόν απο το «Taken», μια νέα σειρά δράσης που είναι βασισμένη στο ομώνυμο κινηματογραφικό franchise, που ολοκληρώθηκε ύστερα απο τρείς ταινίες με πρωταγωνιστή τον Liam Neeson.

- Διαφήμιση -

Αν και το πρώτο φίλμ της σειράς ήταν ένα εξαιρετικό θρίλερ δράσης που καθιέρωσε τον Liam Neeson σαν action star, η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή καθώς το δεύτερο και το τρίτο φίλμ ήταν ανέμπνευστα και πρόχειρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η τηλεοπτική σειρά του «Taken» αποτελεί το prequel της ιστορίας των κινηματογραφικών ταινιών, παρουσιάζοντας το παρελθόν του Bryan Mills, του χαρακτήρα που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Liam Neeson.

Το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου έχει γράψει ο Alex Cary (Homeland), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner-παραγωγού, ενω την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Alex Graves («Game Of Thrones», «Homeland», «Shameless»).

Χρέη παραγωγού στη σειρά θα εκτελέσει και ο Luc Besson, ο οποίος υπήρξε ο σεναριογράφος και παραγωγός του κινηματογραφικού franchise. Την υλοποίηση της σειράς θα επιμεληθούν η EuropaCorp TV USA και η Universal Television.

Αν και το κινηματογραφικό franchise τελείωσε άδοξα με το τρίτο πολύ μέτριο φίλμ, αυτό δεν φαίνεται να πτόησε το NBC που παρήγγειλε ολόκληρη την πρώτη σαιζόν της σειράς…

Πηγή: cinemode.gr