Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το History Channel ετοιμάζει το «#Cartel»

Σύμφωνα με το Deadline, το History παρήγγειλε το «#Cartel», μια νέα τηλεοπτική σειρά που εστιάζει στην αληθινή ιστορία του Joaquin “El Chapo” Guzman, του ισχυρότερου εμπόρου ναρκωτικών στον κόσμο.

«Μια ιστορία δύναμης, χρημάτων και σεξ, που εστιάζει στο ανθρώπινο κόστος στους πολέμους των ναρκωτικών. Η νέα δραματική σειρά καταγράφει την άνοδο του Guzman, ρίχνωντας μια ματιά μέσα στον απίστευτο κόσμο των καρτέλ που χρησιμοποιούν τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για να συντηρούν το προφίλ τους, να στρατολογούν νέα μέλη και να απειλούν τους αντιπάλους τους. Σε αντίθεση με τους εμπόρους ναρκωτικών του παρελθόντος, ο El Chapo, που διοίκησε το Μεξικανικό καρτέλ για 25 χρόνια, διέθετε οπαδούς και σχέσεις με την μουσική βιομηχανία και το χώρο της showbiz που ξεπερνούσε τα σύνορα του Μεξικού.»

Ο El Chapo εμφανίστηκε σε όλα τα πρωτοσέλιδα του αμερικανικού τύπου τον περασμένο Ιανουάριο, όταν συνελήφθη έξι μήνες μετά απο την διάσημη απόδραση του απο μια φυλακή του Μεξικό. Αμέσως μετά την σύλληψη του, αποκαλύφθηκε πως ο El Chapo είχε συναντηθεί μυστικά με τον ηθοποιό Sean Penn και την επίσης ηθοποιό Kate del Castillo, με σκοπό η ιστορία του να μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Μια πολύ περίεργη υπόθεση που προκάλεσε πολλά, καυστικά σχόλια για το πρόσωπο του Sean Penn.

Το History Παρήγγειλε Το #Cartel

- Διαφήμιση -

Η διάσημη φωτογραφια με τον El Chapo και τους ηθοποιούς Sean Penn & Kate del Castillo

Το σενάριο της σειράς θα γράψει ο Chris Brancato («Narcos», «Hannibal»), ενώ την παραγωγή θα υλοποιήσει η ABC Signature.

To «#Cartel» θα αποτελέσει την τρίτη σειρά σεναρίου του History, ύστερα απο το «Vikings» και την μίνι σειρά «Six», που γυρίζεται αυτή τη στιγμή.

Πηγή: cinemode.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα