Δεν υπάρχουν όρια για την καινούργια σειρά του Syfy’, “Krypton”, σύμφωνα με τους εκτελεστικούς παραγωγούς David Goyer και Geoff Johns.

Το πλούσιο δράμα — το οποίο έχει “τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό σε σειρά [από τις Warner Horizon και Syfy] που έχει γίνει ποτέ”, με βάση τα λεγόμενα του Goyer — επικεντρώνεται στον παππού του Superman, Seg-El (Cameron Cuffe), τον οποίο στρατολογεί ο ταξιδιώτης στον χρόνο Adam Strange (Shaun Sipos) για να προστατέψει το μέλλον του αγέννητου ακόμα εγγονού του και την κληρονομιά του Οίκου El όταν ο Brainiac απειλεί και τα δύο.

Και ενώ το “Krypton” δεν μπλέκεται με καμιά από τις άλλες σειρές της DC, του Arrowverse του Greg Berlanti (άρα δεν θα υπάρξει crossover με το “Legends of Tomorrow”), φαίνεται να υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εμφανίσεις άλλων χαρακτήρων του σύμπαντος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου Television Critics Association, οι Johns και Goyer αποκάλυψαν ότι η διαστημική σειρά θα περιλαμβάνει χαρακτήρες και τοποθεσίες από όλο το μήκος και πλάτος της DC .

“Είναι μια πύλη στο σύμπαν της επιστημονικής φαντασίας της DC”, είπε ο Goyer, όταν τον ρώτησαν αν θα δούμε τους Green Lantern Corps, Apokolips ή τους New Genesis στη σειρά. “Επειδή η Phantom Zone θα υπάρχει στη σειρά, κάποια στιγμή θα μπορέσουμε να πάμε σε άλλους χρόνους και πλανήτες. Ακόμα και η συμπερίληψη του Adam Strange, θα μπορούσε να σας δώσει να καταλάβετε ότι δεν θα δούμε μόνο τον Krypton”.

“Αν οι fans έχουν διαβάσει τα ‘Mystery in Space’, θα καταλήξουν στην σειρά”, συμφώνησε ο Johns. “Μιλούσαμε για τους Omega Men νωρίτερα. Κάθε ένας από αυτούς τους χαρακτήρες θα μπορούσε να καταλήξει στο ‘Krypton'”.

Όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε τους παραγωγούς γιατί διάλεξαν τον Adam Strange αντί για κάποιον άλλον πιο γνωστό χρονοταξιδιώτη, όπως τον Booster Gold ή τους Linear Men, ο Johns μας έδωσε μια σχετικά απλή απάντηση.

“Ένα από τα καλά του πράγματα στον Adam Strange είναι ότι η κύρια ιστορία του βρίσκεται στην Γη, και κάπως ταιριάζει — είναι ένας μέτριος άνθρωπος. Όταν ταξιδεύει μέσω της Zeta Beam σε άλλους πλανήτες, όπως ο Rann, γίνεται ήρωας… Βρίσκει τον ήρωα μέσα του”, είπε ο Johns. “Και αυτή η αλαζονεία και η τεχνολογία της Zeta Beam παίζει ρόλο στο γιατί ο Adam Strange, ειδικά, μπορεί να ταξιδεύει από την Γη του σήμερα στον παρελθόν του Krypton. Είναι ένας απίθανος ήρωας. Είναι η απίθανη επιλογή να κουβαλήσει το βάρος του να προσπαθήσει να σταματήσει κάποιον από το παρόν να καταστρέψει την κληρονομιά του Superman”.

Με τέτοια αγάπη για τους χαρακτήρες των κόμικ, φαίνεται ότι το “Krypton” θα γίνει μια από τις πιο αγαπημένες σειρές των fans της DC που έχει δημιουργηθεί ποτέ· ιδίως αν έχετε ακολουθήσει τις περιπέτειες των χαρακτήρων στην Γη και στον χρόνο.

“Μας έχουν έλξει πολλές ιστορίες από τα κόμικ”, είπε ο Johns. “Το στοιχείο του ταξιδιού στον χρόνο μας δίνει την αίσθηση του απρόβλεπτου και τη δημιουργική άδεια να κάνουμε ιστορίες που δεν ξέρετε ή ιστορίες που θα έχουν διαφορετική κατάληξη από αυτήν που μπορεί να υποθέσει το κοινό”.

Στο Comic-Con, ο Johns επιβεβαίωσε ότι ο Hawkwoman και ο Doomsday είναι δύο από τους εικονικούς χαρακτήρες της DC που θα εμφανιστούν στη σειρά, μαζί με τον Adam Strange και Brainiac, και πρόσφερε μια ιδέα του Doomsday στο TCA: “Μπορούμε να κάνουμε τη δική μας έκδοση του Doomsday; μπορούμε να εξερευνήσουμε ένα δικό μας Doomsday που δεν έχει γίνει ποτέ, και με πολλούς τρόπους είναι πιο κοντά στα κόμικ από πριν”, αποκάλυψε.

Ο Goyer είπε ότι έχουν σχέδιο για 7η και 8η σεζόν, σε περίπτωση που η σειρά είναι επιτυχής, και ότι οι fans δεν θα πρέπει να υποθέτουν πως θα τελειώσει η σειρά απλά και μόνο επειδή ξέρουν την ιστορία του Superman.

“Λόγω του ταξιδιού στον χρόνο, το τέλος της σειράς… η ιστορία μπορεί να αλλάξει, και αυτό που θα γίνει στη σειρά να είναι διαφορετικό από την ιστορία που ξέρουν πολλοί” είπε.

Το “Krypton” θα κάνει πρεμιέρα στην Aμερική στις 21 Μαρτίου.

Πηγή: gr.ign.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here