Πέμπτη, 24 Ιουνίου, 2021

Mindhunter: H νέα σειρά του Netflix απο τους David Fincher και Charlize Theron

Η πρωταγωνίστρια του “Mad Max: Fury Road”, Charlize Theron, και ο σκηνοθέτης των “House of Cards”, Fight Club” και “Se7ev”, David Fincher, θα συνεργαστούν για μια νέα δραματική σειρά, αποκλειστικότητα του Netflix, η οποία θα ονομάζεται “Mindhunter”.

Σύμφωνα με το Deadline, τόσο ο Fincher όσο και η Theron, έχουν συμφωνήσει να τελέσουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί, με τον Fincher να αναλαμβάνει φυσικά και τη σκηνοθεσία. Επί προσθέτως, η έκδοση δέχεται αναφορές πως ο σεναριογράφος Brit Joe Penhall θα αναλάβει το σενάριο.

- Διαφήμιση -

Το “Mindhunter” βασίζεται σε βιβλίο του 1996, το οποίο γράφτηκε από τον ειδικό πράκτορα John Douglas και τον Mark Olshaker. Ο κανονικός τίτλος είναι “Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit” και προσφέρει μια πολύ πιο κοντινή και παρασκηνιακή ματιά στις μεγαλύτερες υποθέσεις που ανέλαβε ο Douglas, καθώς κυνήγησε κάποιους από τους πιο διαβόητους κατά συρροή δολοφόνους.

Με την εν λόγω σειρά ο Fincher επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια των δολοφόνων, μιας και είναι ένα είδος που έχει εδραιώσει το όνομά του, όπως έκανε με τα “Se7en” και “Zodiac”.

Πηγή: gr.ign.com

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα