Παρασκευή, 23 Ιουλίου, 2021

Survivor : Αποχωρεί οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος;

Έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον Τριαντάφυλλο να αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor. Τελικά όμως τι ισχύει;

Η σύζυγος του τραγουδιστή ήρθε σε επαφή με τον Έλενα Πολυκάρπου από το «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε σε αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν για τον σύζυγό της.

- Διαφήμιση -

Συγκεκριμένα η ίδια ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τριαντάφυλλο και έτσι διέψευσε την είδηση αυτή. Μάλιστα αναφέρθηκε στο ότι το μόνο που την στεναχωρεί είναι όταν βλέπει τον τραγουδιστή μόνο του στο ριάλιτι.

Εθνικιστικό παραλήρημα Τριαντάφυλλου

Μέρα αποχώρησης στο Survivor και η ένταση περισσεύει μετά και την ψήφιση της Μαριάνθης προς αποχώρηση.

Η Ελένη, που είναι επίσης υποψήφια, έβαλε τα κλάματα με λυγμούς επειδή δεν θέλει να φύγει.

Ο Παύλος που την «έδωσε» δήλωσε ότι παρόλο που είναι φίλη του δεν το θεωρούσε δίκαιο να δώσει τον Κώστα.

Ο Ηλίας επαίνεσε μπροστά σε όλους τη στάση του συμπαίκτη του αλλά και την αξιοπρεπή στάση της Ελένης στο άκουσμα ότι είναι υποψήφια.

Ο Τριαντάφυλλος βεβαίως, στον λόγο που έβγαλε και σήμερα ενώπιον της Μαριάνθης αποφάσισε να θίξει την ουγγρική καταγωγή του Κόρο επειδή όπως είπε έχουν πρόβλημα με την προφορά της Μαριάνθης που είναι από τη Θεσσαλονίκη.

- Διαφήμιση -

«Τι πρόβλημα έχετε ρε;» είπε. «Ναι, ρε, είναι ντόμπρα είναι Θεσσαλονικάρα, είναι από την Τούμπα, είναι ένα απλό παιδί του λαού και δεν ντρέπεται γι’ αυτό. Μιλάς για τη Θεσσαλονίκη ρε Κόρο; Ήρθες από την Ουγγαρία και καλώς ήρθες, είσαι μισός Ούγγρους και μισός Έλληνας, να μας πεις γιατί λέμε “έλα να σε πω και να με πεις”; Ποιοι είστε ρε; Το ίδιο κάνουν και σε μένα όταν λέω για την Ελλάδα μας και την Κύπρο. Μόλις λέω για την Κύπρο κοροϊδεύουν. Ξέρεις εσύ για την Κύπρο;  Επειδή είσαι μισός Ούγγρος και μισός Έλληνας ξέρεις; Εγώ έχω κάνει φιλίες στην Κύπρο που δεν είναι πουλημένες».

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα