Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

To like του Κοψιάλη που εξόργισε ακόμα και τους ακολούθους του

Στο στόχαστρο των μελών των social media βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο πρώτος σε δημοτικότητα και συνολικούς ακόλουθους Έλληνας influencer του Instagram, Αλέξανδρος Κοψιάλης, μετά τον τρόπο που διαχειρίστηκε την είδηση των καταγγελιών για βιασμό της 24χρονης Γεωργίας σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Ο Έλληνας instagrammer με τα 1,2 εκατομμύρια ακόλουθους έσπευσε να πάρει από την αρχή το μέρος του προσωπικού του φίλου Δημήτρη Φιντιρίκου, το όνομα του οποίου είχε αρχικά εμπλακεί στην υπόθεση των καταγγελιών. Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης τήρησε σιγή ιχθύος αρχικά στο θέμα του βιασμού, αργότερα όμως με stories του προτίμησε να μείνει στο γεγονός ότι ο προσωπικός του φίλος έλειπε στο Άμπου Ντάμπι την ημέρα του πάρτι στη Θεσσαλονίκη.

- Διαφήμιση -

Ακόμα και αυτή η στάση του δεν εξόργισε τόσο τους ακόλουθούς του αλλά υπήρξε στη συνέχεια μία κίνησή του που ξεσήκωσε θύελλα στα social media και ξεκίνησε το hastag #Cancel_Kopsialis τόσο στο Instagram όσο και στο Twitter.

Αφορμή κάποια like του Αλέξανδρου Κοψιάλη σε ομοφοβικά σχόλια και ποστ εναντίον του Ηλία Γκιώνη, γνωστού ως «ο μικρός πριγκιπάκος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος πρώτος αποκάλυψε την υπόθεση νάρκωσης και βιασμού της 24χρονης Γιωργίας, ανοίγοντας τον ασκό του αιόλου για να πάρει η υπόθεση διαστάσεις σκανδάλου.

Στη συνέχεια χρήστες των social media ξεσκόνισαν τα βίντεο του influencer και βρήκαν αρκετά στα οποία φαίνεται ο ίδιος και οι καλεσμένοι του να σχολιάζουν θετικά και σαν αστείες κακοποιητικές συμπεριφορές εναντίον γυναικών.

Πηγή: Dailymedia.com.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα