Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χαμός με το ζεύγος Clooney – Alamuddin: Τι συνέβη και έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων;

Ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood δεν είναι άλλο από τον George Clooney και την Amal Alamuddin. Το διάσημο ζευγάρι, λοιπόν, «έκλεισε» αισίως τον πρώτο χρόνο γάμου του!

Κάπου ανάμεσα στα αφιερωματικά δημοσιεύματα από την ημέρα του γάμου τους, έσκασε και ένα δημοσίευμα που θα τους ταράξει ιδιαίτερα. Σύμφωνα με το RadarOnline, το διάσημο ζευγάρι έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και αιτία είναι το σπίτι τους.

- Διαφήμιση -

george-clooney-amal-clooney-mansion-construction-neighbors007_7febf-min

Εδώ και αρκετούς μήνες, λοιπόν, το διάσημο ζευγάρι ανακαινίζει το σπίτι του στο Berkshire village στην Αγγλία και όπως πολύ καλά φαντάζεστε έχουν ταράξει όλη τη γειτονιά. Σύμφωνα με καταγγελίες των γειτόνων τους, η όλη αυτή ανακαίνιση έχει πάρει πάρα πολλούς μήνες και τους έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ.

2CD2713300000578-3251123-The_Clooneys_neighbours_include_Home_Secretary_Theresa_May_Israe-m-2_1443381230029_46b72_4b3cf-min

Ο θόρυβος και τα σκουπίδια τους έχουν φέρει στο αμήν. Όσο για τους Clooneys; Εκείνοι απουσιάζουν διαρκώς χωρίς να τους ενδιαφέρει τι συμβαίνει στο σπίτι και τη γειτονιά τους.

george-clooney-amal-clooney-mansion-construction-neighbors003_ea109-min

Ελπίζουμε να μην είναι αληθινά τα δημοσιεύματα, διαφορετικά θα μας καταστρέψουν την άψογη εικόνα που έχουμε για εκείνους.

- Διαφήμιση -

Πηγή: queen.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα