Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Βίκυ Καγιά: Τη… λέει με τρόπο στον Αλέξη Τσίπρα για τις επίσημες εμφανίσεις του

Η Βίκυ Καγιά σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλάει για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρεται και στα στιλιστικά ατοπήματα ή μη των πολιτικών. Το μοντέλο, θεωρεί καλοντυμένη πολιτικό την Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ με τρόπο τη «λέει» στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, γιατί δεν φοράει γραβάτα.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε η Βίκυ Καγιά στο Secret:

- Διαφήμιση -

Στυλιστικές συμβουλές στους πολιτικούς

«Δεν έχουν ωραίο ντύσιμο. Χρειάζεται να γίνουν πιο ανθρώπινοι και πιο “προσβάσιμοι” από το κοινό. Να επιλέγουν καλύτερα χρώματα, πιο παλ, πιο μαλακά, για να είναι η εικόνα τους πιο προσιτή στον απλό άνθρωπο και το κοινό που βλέπει τηλεόραση, θέλω να προσθέσω ότι η πολιτική έχει μεγάλη αξία για τους πολίτες και έχει βάση στη συνείδηση των ανθρώπων, επειδή οι πολιτικοί αποφασίζουν για εμάς. Μου αρέσει να είναι πιο σοβαρά ντυμένοι».

Οι καλοντυμένοι

«Ωραία ντύνεται η Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ και η Ντόρα Μπακογιάννη ντύνεται πολύ καλά. Από τους άνδρες, πάντα πολύ καλά ντυνόταν ο Δ. Αβραμόπουλος. Είναι πιο φίνος και φορούσε μεσάτα κοστούμια».

Τα λάθη του Αλέξη Τσίπρα

«Στους άνδρες μου αρέσουν πάρα πολύ το κοστούμι και το πουκάμισο. Ιδιαίτερα σε αυτή τη δουλειά, που αναλαμβάνεις να εκπροσωπήσεις έναν ολόκληρο λαό, θέλω να βλέπω σοβαρότητα. Επίσης, μου αρέσει η γραβάτα και θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό να φοράς γραβάτα σε πολύ επιλεγμένα και επίσημα events, όταν σε έχουν καλέσει, για να τιμήσεις την περίσταση.Θα μου άρεσε να τον δω με γραβάτα, γιατί θα του πηγαίνει πάρα πολύ και γιατί ο ρόλος που έχει αναλάβει είναι πολύ σοβαρός. Και στις σοβαρές περιστάσεις πρέπει να ντυνόμαστε ανάλογα».

- Διαφήμιση -

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα