Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νεκρός ο Παντελής Παντελίδης: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένης

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης που συνοδευόταν από δύο γυναίκες κινούνταν με το αυτοκίνητό του από την πύλη του παλιούαεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης.

Όλα δείχνουν ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και δεν κατάφερε να ελέγξει το αυτοκίνητο.

- Διαφήμιση -

Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα στις διαχωριστικές μπάρες που υπάρχουν στο σημείο όπου ο δρόμος στρίβει για να μπει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η εικόνα του τζιπ σοκάρει. Το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα. Δυστυχώς ο γνωστός καλλιτέχνης σύμφωνα με τις πληροφορίες από το νοσοκομείο υπέστη πολύ σοβαρά και πολλά τραύματα στο κεφάλι, ήταν αδύνατο για τους γιατρούς να τον σώσουν.

Η σύγκρουση, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr από την τροχαία λένε ότι η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρη που οι μπάρες μπήκαν μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου και τραυμάτισαν βαρύτατα τον 33χρονο τραγουδιστή.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και οι διασώστες μετέφεραν άμεσα τον τραγουδιστή στο Ασκληπιείο της Βούλας. Δυστυχώς τα τραύματα του τραγουδιστή ήταν βαρύτατα με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα ο τραγουδιστής να εκπνεύσει.

Αμέσως κλήθηκε η τροχαία η οποία τώρα διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Οι δύο γυναίκες που ήταν μαζί του μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μια από τις δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα