Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Του έκοψε το πέος και το κεφάλι επειδή… κάπνιζε

Σοκ στη Ρωσία προκαλεί ο λόγος πίσω από την άγρια δολοφονία ενός 37χρονου από τον συγκάτοικό του.

Άλλη διάσταση αποκτά η φράση “το κάπνισμα σκοτώνει” μετά την ειδεχθή δολοφονία άνδρα στη Ρωσία, τον οποίο ο συγκάτοικός τους αποκεφάλισε, ακρωτηρίασε και ευνούχισε, επειδή… κάπνιζε.

- Διαφήμιση -

O 37χρονοw Eduard Assylov, έχασε τη ζωή του για μία από τις πιο παρανοϊκές αιτίες που έχουν ακουστεί ποτέ: Το κάπνισμα!

Τον άτυχο άνδρα δολοφόνησε ο 45χρονος συγκάτοικός του στην Μόσχα, σε ένα από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα στα ρωσικά χρονικά. Του έκοψε το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια, επειδή… δεν άντεχε άλλο να τη βλαβερή του συνήθεια.

Τα ανατριχιαστικά ευρήματα από τα μέλη του 37χρονου εντόπισαν οι έντρομοι γείτονες. Ο Assylov είχε δεχθεί πάνω από 40 μαχαιριές, εννέα εκ των οποίων στο στομάχι και πέντε στη βουβωνική χώρα. Το μένος του δολοφόνου ήταν τέτοιο που εκτός από το κεφάλι του έκοψε και τα αυτιά, καθώς και το μεσαίο δάχτυλο του – επίσης κομμένου – αριστερού χεριού.

Η φύση των τραυματισμών αρχικά οδήγησε τις αρχές στην υποψία ότι κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ερωτική αντιζηλία. Ωστόσο ο ίδιος ο δράστης όταν ομολόγησε αποκάλυψε τα πάντα, τονίζοντας ότι δεν άντεχε άλλο τον συγκάτοικό του να καπνίζει μέσα στο σπίτι και πάνω από το κεφάλι του.

Πηγή: News247.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα